czy u Ciebie też dzisiaj taka piękna pogoda?
Co robiłaś dzisiaj w ogrodzie?
U Ciebie już pięknie i wiosennie, dużo kwiatków kwitnie
Pozdrawiam serdecznie.

Dalo piękna pogoda była do południa po południu nie było słońca.dala pisze:Gieniu,
czy u Ciebie też dzisiaj taka piękna pogoda?
Co robiłaś dzisiaj w ogrodzie?
U Ciebie już pięknie i wiosennie, dużo kwiatków kwitnie![]()
Pozdrawiam serdecznie.

Witaj Elu oczko i skalniak to dopiero za jakiś czas będzie piękny teraz .tija pisze:Witaj Gieniu Teraz już w Twoim ogrodzie niczego nie brakuje , cała paleta pięknych kwiatów i kolorów, oczko a do tego jeszcze skalniak , ogród na pokaz . Pięknie miałaś a będziesz miała jeszcze piękniej o ile to możliwe.

Witaj Aniu ja to coś do Ciebie mam pecha kiedyś byłyśmy umówione i nie mogłaś teraz choroba synka coś los mnie prześladuje.kubanki pisze:Geniu, piątek mam nadzieję aktualny. W najgorszym wypadku przyjadę z materiałem pod wrzosy na 15 minut. Mały nie ma już gorączki, ale bardzo kaszle. Z nim na pewno nie przyjadę. Fajnie, że u Ciebie co dzień nowe zdjęcia

Witaj Marcin a u mnie morze kwiatów tylko złości mnie że ten aparat wiernie nie pokazuje tych kwiatów szczególnie fioletowych.Mutari pisze:Witam Geniu, widzę, że u Ciebie cały czas coś nowego zaczyna kwitnąć. U mnie pokazał się pierwszy kawiat prymulki i to by było na razie tyle.
A jak Twoje zakupy, przyszły w końcu i jak to załatwiłaś i oczywiście jak idzie praca nad oczkiem i nad wrzosowiskiem ???

Witaj Grzesiu Ty na działkę to masz tylko czas w niedzielę,bo w tygodniu to pracujesz długo.Grzesiu pisze:Witam kwietniowo-wiosennie![]()
Oczywiście nie zrobiłem nic na działce bo do 18-tej w pracy siedziałem...
ostrów Wlkp........brał od nas bratki na obsadzenie klombów w mieście, więc miałem mały aerobik.....
I to jeszcze nie koniec.....![]()
Ale u Ciebie kolorowo już...ciekawe co tam u mnie zakwitło dzisiaj....