Wysokość stopki/podpisu

Pytania techniczne i organizacyjne do Admina i Moderatorów.
Awatar użytkownika
kati-1976
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Wysokość stopki/podpisu

Post »

Mam problem. Na pw przyszła mi wiadomość od rqb35 z informacją, że mój podpis w stopce jest nieregulaminowy.
Nie wiem o co chodzi. :(
Czy ktoś mógłby to sprawdzić i mi wytłumaczyć co w moim podpisie jest nie tak?
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42

Post »

Proszę bardzo, już wyjaśniam.

- Nieoficjalna prośba o pomoc w utrzymaniu porządku /stopki.

Zgodnie z regulaminem stopka powinna mieć wysokość najwyżej trzech linii, ale żeby to wiedzieć, trzeba przeczytać regulamin :lol:
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
kati-1976
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wycięłam jedną linijkę ale chyba wysokość stopki nie uległa zmianie :( .
Czy moje działanie coś zmieniło? Bardzo proszę sprawdzić,czy dobrze to zrobiłam.
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42

Post »

Jeśli miałaś cztery, a wycięłaś jedną, teraz widać trzy linijki, to chyba wszystko jest ok?
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
rgb35
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lip 2007, o 21:40
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Witam Wszystkich serdecznie

Pozwoliłem sobie zwrócić Twoją uwagę na nieregulaminową stopkę (podpis) pod postami.
Teraz jest poprawnie, a nawet za poprawnie, bo po Twojej modyfikacji pozostały tylko 2 linie w stopce.
Jeśli chcesz mieć regulaminowe 3, możesz dać Enter zamiast lub pomiędzy 3-ma ukośnikami i zrobią się 3 linie. ;)
Pawel Woynowski
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 24 sty 2007, o 11:59
Kontakt:

Post »

A gdzie regulaminie jast napisane że stopka ma mieć 3 linijki, tam jest napisane, że stopka może mieć maksymalnie 3 linijki i nie może posiadać jakichkolwiek grafik cytuję :
II. Obowiązki użytkownika

§ 2. Użytkownik zobowiązany jest w szczególności do:
....
h) nie umieszczania w stopce: jakichkolwiek bannerów, grafik, ikon, reklam lub (linków do stron komercyjnych z wyjątkiem linków osób które umieszczą banner-forum na reklamowanej stronie )

i) stopka w podpisie użytkownika forum nie może być wyższa niż 3 linijki tekstu (łącznie z liniami odstępu) oraz nie może zawierać grafik lub powiększonej czcionki.
Pozdrawiam, Paweł Woynowski
"MIKRO JEZIORO"- Projektowanie i budowa założeń wodnych w ogrodach, konserwacja i doradztwo.
"PORADNIK" - Oczko Wodne
Awatar użytkownika
Administrator
---
Od: 28 gru 2006, o 10:35
Kontakt:

Post »

Bardzo dziękuję za pomoc m.innymi rgb35. To miłe, że jest reakcja na moja prośbę.
Oczywiście stopka im "chudsza:" , niższa tym lepiej , więc 2 linijki będą zawsze lepsze dla czytających niż 3 :D / ....oczywiście bez przesady..... :wink: , nie namawiam nikogo do odchudzania 3 linijek :D
W każdym razie regulamin mówi MAKSYMALNIE 3 linijki w stopce a nie , iż stopka ma zawierać trzy linijki tekstu

:idea: :idea:
Tu możesz pomóc poszkodowanym w powodzi - viewtopic.php?t=127991
Admin.
Awatar użytkownika
kati-1976
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja również dziękuję rbg35 za zwrócenie uwagi a Nalewce za wyjaśnienia.
Starałam się jak mogłam by odchudzić moją stopkę.
Mam jeszcze jedną prośbę, by zmienić tytuł tematu np na Zmniejszenie stopki bo ten mój napisany z rozpędu nie jest równoznaczny z treścią :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „PYTANIA do Ekipy Moderującej. Techniczne. Archiwalne KONKURSY”