Ogródek mój i moich rodziców - Tulipan998
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Witajcie   , juz zapomniałem o moim ogródkowym wątku...
  , juz zapomniałem o moim ogródkowym wątku...   .
 .
Ewo - jem rosołek litrami , u nas tez były takie nieoczekiwane wybryki pogody
 , u nas tez były takie nieoczekiwane wybryki pogody   
    , mam nadzieje że to już koniec , a raczej nareszcie
  , mam nadzieje że to już koniec , a raczej nareszcie   .
  .
Geniu - dziękuję , u mnie zrobi sie dopiero ładnie w lecie , jeszcze trzeba poczekać
  , u mnie zrobi sie dopiero ładnie w lecie , jeszcze trzeba poczekać   
   . Byłem w środe po bratki , ale była paskudna pogoda i rynek się nie udał W środe 8 marca mają być bratki stoktotki , prymuliki , róze , cebulki , na 200 %
  . Byłem w środe po bratki , ale była paskudna pogoda i rynek się nie udał W środe 8 marca mają być bratki stoktotki , prymuliki , róze , cebulki , na 200 %   , no to nie moge okazji przepuścić
  , no to nie moge okazji przepuścić   
   .
  .
Aleksandro - dziękuję ;:12 
   , o coś takiego mi chodziło , poszukam
  , o coś takiego mi chodziło , poszukam   .
  .
Małymi kroczkami w moim małym ogrodzie przychodzi wiosna
  przychodzi wiosna   :
  :

Trochę storczyków :

Pozdrawiam

, juz zapomniałem o moim ogródkowym wątku...
  , juz zapomniałem o moim ogródkowym wątku...   .
 .Ewo - jem rosołek litrami
    , mam nadzieje że to już koniec , a raczej nareszcie
  , mam nadzieje że to już koniec , a raczej nareszcie   .
  .Geniu - dziękuję
   . Byłem w środe po bratki , ale była paskudna pogoda i rynek się nie udał W środe 8 marca mają być bratki stoktotki , prymuliki , róze , cebulki , na 200 %
  . Byłem w środe po bratki , ale była paskudna pogoda i rynek się nie udał W środe 8 marca mają być bratki stoktotki , prymuliki , róze , cebulki , na 200 %   , no to nie moge okazji przepuścić
  , no to nie moge okazji przepuścić   
   .
  .Aleksandro - dziękuję ;:12

, o coś takiego mi chodziło , poszukam
  , o coś takiego mi chodziło , poszukam   .
  .Małymi kroczkami w moim małym ogrodzie
 przychodzi wiosna
  przychodzi wiosna   :
  :

Trochę storczyków :

Pozdrawiam

|| Mój spis linków  ||  Zagłosuj na nasze forum   ||    Pozdrawiam , Artur  || 
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||

- Tulipan998
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Aleksandro - A no tak   , z pospiechu szczeliłem pomyłke
 , z pospiechu szczeliłem pomyłke   
   .
  .
Dziękuję , nie storczyki stoja w domu , widac to co jest za oknem
  , widac to co jest za oknem   .
  . 
Ewo - ładne to dopiero będzie w lecie 8)  ,
  8)  , 
stawiam kolejne doniczki gdzie popadnie z siewkami . Tata mówił , że mi dzisiaj wywali połowe , ale dzięki Bogu tego nie zrobił . Te malwy i aksamitki co je posiałem na końcu lutego pójda chyba w kosz.. , aksamitki już ogromne bvędą pączki zawiązywać...
  . Te malwy i aksamitki co je posiałem na końcu lutego pójda chyba w kosz.. , aksamitki już ogromne bvędą pączki zawiązywać...   , nie mam miejsca na nie , a malw już troche wyrzuciłem,.. , reszta ogromna...
  , nie mam miejsca na nie , a malw już troche wyrzuciłem,.. , reszta ogromna...   . No ale posiałem wczoraj następne aksamitki i sieki malw pełnych mam do pikowania , tak , że jakos to bedzie
 . No ale posiałem wczoraj następne aksamitki i sieki malw pełnych mam do pikowania , tak , że jakos to bedzie   .
  . 
jollla500 - no tak , dzięki , storczyków mam więcej
  , dzięki , storczyków mam więcej  

.
  .Dziękuję , nie storczyki stoja w domu
 , widac to co jest za oknem
  , widac to co jest za oknem   .
  . Ewo - ładne to dopiero będzie w lecie
 8)  ,
  8)  , stawiam kolejne doniczki gdzie popadnie z siewkami . Tata mówił , że mi dzisiaj wywali połowe , ale dzięki Bogu tego nie zrobił
 . Te malwy i aksamitki co je posiałem na końcu lutego pójda chyba w kosz.. , aksamitki już ogromne bvędą pączki zawiązywać...
  . Te malwy i aksamitki co je posiałem na końcu lutego pójda chyba w kosz.. , aksamitki już ogromne bvędą pączki zawiązywać...   , nie mam miejsca na nie , a malw już troche wyrzuciłem,.. , reszta ogromna...
  , nie mam miejsca na nie , a malw już troche wyrzuciłem,.. , reszta ogromna...   . No ale posiałem wczoraj następne aksamitki i sieki malw pełnych mam do pikowania , tak , że jakos to bedzie
 . No ale posiałem wczoraj następne aksamitki i sieki malw pełnych mam do pikowania , tak , że jakos to bedzie   .
  . jollla500 - no tak

- Tulipan998
- Kontakt:
A no wiosna !   Zakwitły pięknie wszystkie krokusy , na polu bajecznie
  Zakwitły pięknie wszystkie krokusy , na polu bajecznie    , nie ma jak foty cyknąć bo razi słońce , a później sie zamykają
  , nie ma jak foty cyknąć bo razi słońce , a później sie zamykają   . Ale zaraz coś wykąbinuje
  . Ale zaraz coś wykąbinuje   . Jak wypali to jade do szklarni po bratki i stokrotki za chwile
  . Jak wypali to jade do szklarni po bratki i stokrotki za chwile   . Odkryłem róże , niektóre troszkę przyciołem... , odkryłem magnolie , wygrabałem choinę i troche postprzątałem
 . Odkryłem róże , niektóre troszkę przyciołem... , odkryłem magnolie , wygrabałem choinę i troche postprzątałem   . Donice z tulipanami wkopane do ziemi na uboczu  , wkopałem w rabatkę
 . Donice z tulipanami wkopane do ziemi na uboczu  , wkopałem w rabatkę   .
  .

Zakwitły pięknie wszystkie krokusy , na polu bajecznie
  Zakwitły pięknie wszystkie krokusy , na polu bajecznie    , nie ma jak foty cyknąć bo razi słońce , a później sie zamykają
  , nie ma jak foty cyknąć bo razi słońce , a później sie zamykają   . Ale zaraz coś wykąbinuje
  . Ale zaraz coś wykąbinuje   . Jak wypali to jade do szklarni po bratki i stokrotki za chwile
  . Jak wypali to jade do szklarni po bratki i stokrotki za chwile   . Odkryłem róże , niektóre troszkę przyciołem... , odkryłem magnolie , wygrabałem choinę i troche postprzątałem
 . Odkryłem róże , niektóre troszkę przyciołem... , odkryłem magnolie , wygrabałem choinę i troche postprzątałem   . Donice z tulipanami wkopane do ziemi na uboczu  , wkopałem w rabatkę
 . Donice z tulipanami wkopane do ziemi na uboczu  , wkopałem w rabatkę   .
  .|| Mój spis linków  ||  Zagłosuj na nasze forum   ||    Pozdrawiam , Artur  || 

- Tulipan998
- Kontakt:
A to na 8 zdjęciu to wiciokrzew z wielkimi , pachnącymi mocno ( jak lilie tylko bardziej intensywnie...   ) białymi kiatami
  ) białymi kiatami   .
  .

) białymi kiatami
  ) białymi kiatami   .

- Tulipan998
- Kontakt:
Re: Ogródek mój i moich rodziców - Tulipan998
Witaj Priam   .
  .
Tak mamy żywopłot z tuji "smaragd" , sadzone w odległości 80 cm... , teraz mają 3,5 m wysokości .

Niedługo będa cięte . Przed nimi dzisiaj dopracowywałem długą wąską rabatkę z różami , tulipanami i z czasem będa trafiać dalie , mieczyki , roślny jednoroczne
 . Przed nimi dzisiaj dopracowywałem długą wąską rabatkę z różami , tulipanami i z czasem będa trafiać dalie , mieczyki , roślny jednoroczne   . Na razie wiadomo może jeszcze prrzymrozić..
  . Na razie wiadomo może jeszcze prrzymrozić..

.
  .Tak mamy żywopłot z tuji "smaragd" , sadzone w odległości 80 cm... , teraz mają 3,5 m wysokości .

Niedługo będa cięte
 . Przed nimi dzisiaj dopracowywałem długą wąską rabatkę z różami , tulipanami i z czasem będa trafiać dalie , mieczyki , roślny jednoroczne
 . Przed nimi dzisiaj dopracowywałem długą wąską rabatkę z różami , tulipanami i z czasem będa trafiać dalie , mieczyki , roślny jednoroczne   . Na razie wiadomo może jeszcze prrzymrozić..
  . Na razie wiadomo może jeszcze prrzymrozić..|| Mój spis linków  ||  Zagłosuj na nasze forum   ||    Pozdrawiam , Artur  || 

- Tulipan998
- Kontakt:
Witam w ten niedzielny piękny dzień   .
  .
Troszkę nowości , wczoraj posadzone 26 szt. bratków  :
 , wczoraj posadzone 26 szt. bratków  :

Krokusiki i inne cebulaczki
  i inne cebulaczki   :
 :

.
  .Troszkę nowości

Krokusiki
 i inne cebulaczki
  i inne cebulaczki   :
 :

- Tulipan998
- Kontakt:
Geniu to nie wszystko mam jeszcze szersza rabatkę z liliowcami i irysami germanica od Ciebie , sąsiadki z irysami syberyjskimi , liliami , różami miniaturkowymi , tawułka , ubiorkem wiecznie zielonym   , musze jeszcze tam bratków i stokrotek nasadzić i udoskonalić jeszcze . Mam też jeszcze malutką rabatkę z 3 różami , irysami , trzmielinami i kwiatkami których nazw nie znam , trafią tam jeszcze jednoroczne
  , musze jeszcze tam bratków i stokrotek nasadzić i udoskonalić jeszcze . Mam też jeszcze malutką rabatkę z 3 różami , irysami , trzmielinami i kwiatkami których nazw nie znam , trafią tam jeszcze jednoroczne   i planuję małą rabatkę w cieniu na która tez trafi funkia od Ciebie
  i planuję małą rabatkę w cieniu na która tez trafi funkia od Ciebie   i  zostały mi jeszcze 2 liliowce kture nie wiem gdzie uphać
  i  zostały mi jeszcze 2 liliowce kture nie wiem gdzie uphać    
   .
 .

, musze jeszcze tam bratków i stokrotek nasadzić i udoskonalić jeszcze . Mam też jeszcze malutką rabatkę z 3 różami , irysami , trzmielinami i kwiatkami których nazw nie znam , trafią tam jeszcze jednoroczne
  , musze jeszcze tam bratków i stokrotek nasadzić i udoskonalić jeszcze . Mam też jeszcze malutką rabatkę z 3 różami , irysami , trzmielinami i kwiatkami których nazw nie znam , trafią tam jeszcze jednoroczne   i planuję małą rabatkę w cieniu na która tez trafi funkia od Ciebie
  i planuję małą rabatkę w cieniu na która tez trafi funkia od Ciebie   i  zostały mi jeszcze 2 liliowce kture nie wiem gdzie uphać
  i  zostały mi jeszcze 2 liliowce kture nie wiem gdzie uphać    
   .

storczyki prześliczne  ;:91
 storczyki prześliczne  ;:91