Ogród Igi - cz.3
- hanka55
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Iguś, strasznie cięzko dać jakiekolwiek sugestie, skoro widać tylko puste kwadraciki.iga23 pisze:A teraz moje najmłodsze dziecko, najnowsza rabata.Wszelki sugestie zmian mile widziane.Tak to powstawało.Stary skalniak zastał usunięty i wycięłam część darni.
Wkopałam cegły silikatowe, które mają służyć z fundament.
Zabezpieczyłam kołki drewniane, które mają być wkopane.
Ułożyłam przywiezione kamienie, 0.6 tony.Ziemia rozsypana, kołki wkopane i zrobiło się ciemno.
Przymiarki roślinne na sucho.
I po wsadzeniu, zdjęcia już po ciemku, a następne rano.
Ale pogodnego dnia, Ci życzę. :P
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iga, wyszłam dzisiaj!!! Nie wiem czy nie przesadziłam, bo wyszłam o 10, a dopiero co wróciłam. Nawet na tarasie nakarmiłam małego. Ale jest chyba powyżej ok. 15 stopni i nie ma wiatru. Na razie malec wygląda na zadowolonego z tego, że wyszliśmy. Dobrze się wyspał, to i humor dopisuje.
Rabatę przybiegłam z ciekawością obejrzeć, a tu nici. Mam nadzieję, że do wieczora to się zmieni
Udało mi się posadzić od Ciebie: żurawki, liliowca, orliki, tawułki, a w poniedziałek już posadziłam część skalniaków. Ale mnóstwo jeszcze zostało. Myślę, że jeszcze dziś będę walczyć
Rabatę przybiegłam z ciekawością obejrzeć, a tu nici. Mam nadzieję, że do wieczora to się zmieni
Udało mi się posadzić od Ciebie: żurawki, liliowca, orliki, tawułki, a w poniedziałek już posadziłam część skalniaków. Ale mnóstwo jeszcze zostało. Myślę, że jeszcze dziś będę walczyć