Paulo dziękujęzabcia_paula pisze:Jak widzę rzekę to od razu myślę sobie o wędkowaniu
Aniu nic Ci nie doradzę z Epikami. Nie mam zielonego pojęcia jak się nimi opiekować. Zostaję mi tylko trzymać kciuki, że wszystko będzie z nimi dobrze.
Mirku marble miał na 100% za mokro bo troszkę nawet zaczął gnić na gałązkachMiro78 pisze:Aniu może epipki miały zbyt mokro?One lubią troszkę więcej słońca....Niech ziemia przeschnie..może odrosną z korzenia... :?:Moje epi marble queen też coś kiepsko...![]()
Kingo bardzo dziękujęAntooosia pisze:O matko,hipkowa czarodziejka Aniu z Ciebie,jak nic!Cuda,cuda,cuda...
![]()
A co z kicią?Wróciła?
A co do kotki dostała dzisiaj zastrzyk i teraz przez dwa dni musi siedzieć w domu. A to najlepsze weterynarza mamy po drugiej stronie drogi
Kasiu przykro mi z powodu Twoich epi, ale nie martw siękatarzyneczka pisze:Widoki piękne, ale szkoda mi twoich epiZ moim epi n'joy też niestety się pożegnałam
Miałam takie piękne na paliku i padło
Udało mi się tylko kilka szczepek uratować i podzieliłam się nimi z dziewczynami. Mam nadzieję, że którejś się przyjmie
Ale tak mi go szkoda bo najbardziej go lubiłam
![]()
![]()
Asiu dziękujęLeśny Duch pisze:ja też trzymam kciuki za epi - daj im podeschnąć i wystaw jak możesz na większe światło - mam nadzieję, że odrosną!