To był oczywiście żart
Działka Gigusi- cz.3
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie kochani wieczorem.
Pogoda nas rozpieszcza, choć ja dzisiaj do 18 miałam dyżur, więc na dzialke tylko na spacer z psem.
Wszystko pięknie rośnie i to co od Was Kochani doszło -elegancko sie rozwija. Buziaki dla Was. :P
Jolla500 jak chcesz to wyśle ci tą skalnicę, nie odpowiedzialaś jak pytałam,
Grześ przycięłam wg Twoich wskazówek, Lamio -wysylaj nie ma sprawy, Aguniu, mój ogród jeszcze sporo pracy potrzebuje ale i tak jest juz jako tako.
Bardzo mocno wszystkich pozdrawiam.
Przygotowujemy sie na jutrzejszy dzień, oby poszło jak trzeba.
Boje się badzo i M sie też martwi.
Ale to juz jutro zdam relację. Buziaki dla wszystkich :P
Pogoda nas rozpieszcza, choć ja dzisiaj do 18 miałam dyżur, więc na dzialke tylko na spacer z psem.
Wszystko pięknie rośnie i to co od Was Kochani doszło -elegancko sie rozwija. Buziaki dla Was. :P
Jolla500 jak chcesz to wyśle ci tą skalnicę, nie odpowiedzialaś jak pytałam,
Grześ przycięłam wg Twoich wskazówek, Lamio -wysylaj nie ma sprawy, Aguniu, mój ogród jeszcze sporo pracy potrzebuje ale i tak jest juz jako tako.
Bardzo mocno wszystkich pozdrawiam.
Przygotowujemy sie na jutrzejszy dzień, oby poszło jak trzeba.
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Giguś. Również mocno jutro trzymam kciuki. Trzymaj się.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie kochani.
Bardzo wszystkim dziękuję za odwiedziny i trzymanie kciuków.
Ręcę opadają.Nie ubliżająć nikomu ale mam dość naszej służby zdrowia.
Wzięłam wczoraj urlop, aby być przy M po operacji, a tu co... od 8 rano do godz.14.30 czekaliśmy,po to aby powiedzieli nam, że trwają planowe zabiegi i niestety nie zdążą juz dzisiaj. Proszę przyjść jutro.Dobili mnie tym,nie wspomnę juz o M bo psychicznie sie nastawił, na czczo -głodny i jeszcze nie wolno było sie na łóżko położyć, tylko siedzieć -bo przy znieczuleniu miejscowym łóżko sie nie należy. No po prostu obłęd.
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia
Bardzo wszystkim dziękuję za odwiedziny i trzymanie kciuków.
Ręcę opadają.Nie ubliżająć nikomu ale mam dość naszej służby zdrowia.
Wzięłam wczoraj urlop, aby być przy M po operacji, a tu co... od 8 rano do godz.14.30 czekaliśmy,po to aby powiedzieli nam, że trwają planowe zabiegi i niestety nie zdążą juz dzisiaj. Proszę przyjść jutro.Dobili mnie tym,nie wspomnę juz o M bo psychicznie sie nastawił, na czczo -głodny i jeszcze nie wolno było sie na łóżko położyć, tylko siedzieć -bo przy znieczuleniu miejscowym łóżko sie nie należy. No po prostu obłęd.
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Giguś. Współczuję. Straszne i nóż się w kieszeni otwiera. Przecież jakie to nerwy dla pacjenta, tego nikt nie bierze pod uwagę. Liczę, że dziś już będzie po wszystkim. Nie spodziewałam się, że takie zabiegi robią w znieczuleniu miejscowym. Jestem z Wami.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gosieńko, już wszystko wiem, ja niestety znam ten ból ze służbą zdrowia doskonale
i prawdziwe są słowa, że trzeba mieć dużo zdrowia, żeby się leczyć
Ale nie martw się , wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki za Twojego Darka i życzę Wam dużo wytrwałości. Pozdrawiam Was serdecznie , uściski . Trzymajcie się 
- Cynthia

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
Giguś to co opisałaś i jak traktują ludzi to jakaś paranoja
Jak byłam z Oskarem na obserwacji w szpitalu, w pokoju byłam z dziewczyną i jej 3 letnim synkiem ,który miał mieć pobierany wycinek z żołądka. Dzieciak na czczo i bez picia miał mieć zabieg rano a koniec końców zabrali go na salę o godzinie 15
Maluszkowi trudno wytłumaczyć ,że nie dostanie pić ani jeść i byłam pełna podziwu dla tej mamy ,że nie rozniosła tego szpitala bo ja bym chyba nie wytrzymała
Mam nadzieję ,że teraz już wszystko pójdzie jak z płatka i w dalszym ciągu mocno trzymam kciuki
Jak byłam z Oskarem na obserwacji w szpitalu, w pokoju byłam z dziewczyną i jej 3 letnim synkiem ,który miał mieć pobierany wycinek z żołądka. Dzieciak na czczo i bez picia miał mieć zabieg rano a koniec końców zabrali go na salę o godzinie 15
Maluszkowi trudno wytłumaczyć ,że nie dostanie pić ani jeść i byłam pełna podziwu dla tej mamy ,że nie rozniosła tego szpitala bo ja bym chyba nie wytrzymała
Mam nadzieję ,że teraz już wszystko pójdzie jak z płatka i w dalszym ciągu mocno trzymam kciuki
Pozdrawiam słonecznie - Baśka