dziękuje Kwiatki Doroty - początki kolekcji
- Leśny Duch
- 1000p

- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Gratuluję sukcesu! Moje hojki też stały i stały, już myślałam, że po nich (tak jak z begonią), ale wszsytko kilka dni temu zaskoczyło! Ale takich pięknych korzonków to jeszcze nie mam;)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
-
magnolia15
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 sty 2009, o 14:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- kati-1976

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moje gratulacje. Wiele przeszłyście,ale już widać korzonki, więc teraz to tylko niech Ci pięknie rośnie 
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
To ja jeszcze raz spróbuję... może się wreszcie uda..doroxette pisze:z tymi anturiami to dziwne bo podobno są trudne a ja się nimi mało zajmuję i kwitną jak oszałałe calutki rok lato - zima bez różnicyMiro78 pisze:![]()
![]()
![]()
Bardzo podobają mi się beniaminki![]()
gratuluję,że udało Ci się odratować paprotkę od teściowej. Podziwiam anturimkową rodzinkę .To dość trudne rośliny w uprawie;przynajmniej dla mnie..Śliczny bluszczyk...
być może podpasowały im warunki - są w najcieplejszym pokoju, okno północne, ciepły drewniany parapet( tzw ciepłe stopy) grzejnik pod parapetem i spora wilgotność powietrza
to pokój dzieci wieć nawilża się powietrze zimą
- anoli

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Cudne hojki, ale benki jeszcze piękniejsze. Masz do nich rękę! Jestem pełna podziwu. Mójm. uwielbia benjaminki, ale nasze dwie sierotki nie umywają się do Twoich. A całego zielonego załatwiliśmy na amen. 
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Witaj...super masz te kwiatuszki!!!! śliczny i wieeeelki benek!!! ja mam ale nie az takiego dużego.A tak czytam,i czytam...o hojach....prawie tu każda ma ...ja nie -ale chyba coś mi sie zdaje że się wezmę i za nie....nie masz czasem szczepka na zbyciu????bedę tu częstym gościem,jeśli pozwolisz......zajrzyj na pw
- Andziax007

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt: