Ogród - hal1959 - cz.2
- 
				x-d-a
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tesko masz czego zazdrościć,pięknie dzisiaj było,ale czyżby od Ciebie zimno szło do nas  

Dalu ja dzisiaj miałam tyle planów,ale nie mogłam pójść wcześniej jak o 17 do ogrodu,więc popracowałam do ciemna .Jutro nadrobię,myślę,że też będzie ładna pogoda
 .Jutro nadrobię,myślę,że też będzie ładna pogoda  .
 .
Gardenia lubi kwaśną ziemię,tzn ja dosypuję kwaśnego torfu do ziemi ogrodowej,regularnie podlewać i na parapecie,gdzie ostro świeci słonko raczej nie powinna stać,chyba wszystko 

Jadziu nie miałam czasu na fotki ,bo przesadzałam roślinki i zeszło mi do późna,jutro zrobię zdjęcia .Mam mieć jutro róże i będę sadzić
Cynthio sama jestem zaskoczona taką słoneczną pogodą,rano było szaro,ale ok godz 10 już grzało

Dalu ja dzisiaj miałam tyle planów,ale nie mogłam pójść wcześniej jak o 17 do ogrodu,więc popracowałam do ciemna
 .Jutro nadrobię,myślę,że też będzie ładna pogoda
 .Jutro nadrobię,myślę,że też będzie ładna pogoda  .
 .Gardenia lubi kwaśną ziemię,tzn ja dosypuję kwaśnego torfu do ziemi ogrodowej,regularnie podlewać i na parapecie,gdzie ostro świeci słonko raczej nie powinna stać,chyba wszystko

Jadziu nie miałam czasu na fotki ,bo przesadzałam roślinki i zeszło mi do późna,jutro zrobię zdjęcia .Mam mieć jutro róże i będę sadzić

Cynthio sama jestem zaskoczona taką słoneczną pogodą,rano było szaro,ale ok godz 10 już grzało

- hal1959
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Izuniu  dzisiaj już kwitną zaraz cyknę fotkę  ,na razie w cieniu mam 10 st,zobaczę ile w słońcu na ogrodzie i później napiszę,mam sporo do roboty,więc muszę lecieć.Rano jednak było lekko siwo
 ,na razie w cieniu mam 10 st,zobaczę ile w słońcu na ogrodzie i później napiszę,mam sporo do roboty,więc muszę lecieć.Rano jednak było lekko siwo  i dzisiaj zimniejszy wiaterek,jutro ma być cieplutko
 i dzisiaj zimniejszy wiaterek,jutro ma być cieplutko  

Gosiu oby już w końcu ciepło się na dobre zrobiło ,fajnie,że M będzie mógł chociaż od czasu do czasu Ci towarzyszyć na działce
 ,fajnie,że M będzie mógł chociaż od czasu do czasu Ci towarzyszyć na działce  .Mogłaby paczka dojść szybko,bo jakoś obawiam się przez tę ostatnią,która tak późno dotarła
 .Mogłaby paczka dojść szybko,bo jakoś obawiam się przez tę ostatnią,która tak późno dotarła  ,pa,pa.
 ,pa,pa.

,na razie w cieniu mam 10 st,zobaczę ile w słońcu na ogrodzie i później napiszę,mam sporo do roboty,więc muszę lecieć.Rano jednak było lekko siwo
 ,na razie w cieniu mam 10 st,zobaczę ile w słońcu na ogrodzie i później napiszę,mam sporo do roboty,więc muszę lecieć.Rano jednak było lekko siwo  i dzisiaj zimniejszy wiaterek,jutro ma być cieplutko
 i dzisiaj zimniejszy wiaterek,jutro ma być cieplutko  

Gosiu oby już w końcu ciepło się na dobre zrobiło
 ,fajnie,że M będzie mógł chociaż od czasu do czasu Ci towarzyszyć na działce
 ,fajnie,że M będzie mógł chociaż od czasu do czasu Ci towarzyszyć na działce  .Mogłaby paczka dojść szybko,bo jakoś obawiam się przez tę ostatnią,która tak późno dotarła
 .Mogłaby paczka dojść szybko,bo jakoś obawiam się przez tę ostatnią,która tak późno dotarła  ,pa,pa.
 ,pa,pa.- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57