Ogródek AGNESS cz.1
-
x-d-a
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aguniu. Wpadłam się przywitać i życzyć dużo zdrówka Tobie i Gabuni. No i wreszcie pogody ogródkowej.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moniś, Cyntio, Dalu, Aduś, witajcie Kochane, właśnie wróciłam z ogródka, wyszłam na chwilkę popatrzeć co tam słychać i gębucha śmieje mi się od ucha do ucha
w końcu doczekałam się pierwszych krokusików
, są jeszcze w pąkach, ale , mam nadzieję, że będzie jutro troszkę słoneczka i otworzą się
Ale są śliczniusie 
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aguniu. To cieszę niezmiernie, że Ty się cieszysz. Obfotografuj wszystko, bo u nas juz i śnieżyczki i krokusy kończą kwitnienie, to chociaż tym człowiek oko nacieszy.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
- marpa

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No to będziesz miała Aguś -co pokazywać.To takie wdzięczne rośliny do fotografowania.
Przylecę do Ciebie popatrzeć.Może jutro już nie będzie padać -takie są prognozy no ale będzie mokro.Bo przecież lało od wczoraj.Deszczyk wiosenny jest potrzebny,zdążyłam rozsypać trochę
azofoski moim roślinkom to deszczyk ją fajnie rozpuści.Ruszą z kopyta mam nadzieję.
pozdrawiam.
.Maryna ;:54
Przylecę do Ciebie popatrzeć.Może jutro już nie będzie padać -takie są prognozy no ale będzie mokro.Bo przecież lało od wczoraj.Deszczyk wiosenny jest potrzebny,zdążyłam rozsypać trochę
azofoski moim roślinkom to deszczyk ją fajnie rozpuści.Ruszą z kopyta mam nadzieję.
pozdrawiam.
.Maryna ;:54
Witaj Agnieszko. Przykro mi z powodu choroby córeczki. Trzymam kciuki żeby szybko wyzdrowiała. Ty też się kuruj, bo musisz byc zdrowa. Może mikstura z czosnku lub cebuli Ci pomoże? Spróbuj! Trzeba trochę domowych sposobów zastosowac. Jeszcze raz życzę Wam zdrówka. Wpadnę jutro zobaczyc jak się czujecie.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna