wzdłuż ścieżki posadzić lawendę

A jak mieszkasz koło ruchliwej drodze to tyko szkoda by było kotków 8)
 A jak mieszkasz koło ruchliwej drodze to tyko szkoda by było kotków 8)  Już bym zaczęła coś kombinować w ogródku a tak to nie ma jak bo pada deszcz
 Już bym zaczęła coś kombinować w ogródku a tak to nie ma jak bo pada deszcz   Może jutro się rozpogodzi
 Może jutro się rozpogodzi   Oj też bym chciała ciepełko
 Oj też bym chciała ciepełko 
 Przejrzałam zdjęcia na necie lawendy i powiem Ci że bardzo świetny pomysł z tą roślinką
 Przejrzałam zdjęcia na necie lawendy i powiem Ci że bardzo świetny pomysł z tą roślinką 

Patrycjo jak ja bym chciała żeby u nas też tak było ciepłonatija pisze:U nas ma być coraz ciepliej,w czwartek nawet do 20 st,wiec pewnie do Was tez ciepelko przyjdzie

Mirku datura świetny pomysł tylko długo bym musiała czekać aż urośnie taka okazałaMiro78 pisze:Aniu kanny masz,poleciłbym Ci daturę...świetnie wygląda w kompozycji z krzewami.Przycięta ładnie trawka...miodzio..

Bardzo ładnie wygląda też rabatka lub alejka z aksamitki...W domu rodzinnym w PL zawsze miałem oddzielony ogród od wjazdu aleją z aksamitek..pięknie to wygląda jak zakwitnie..a kwitną długo...
 Ale i tak sobie ją kupię bo mi się podobają te zwisające "dzwoneczki"
 Ale i tak sobie ją kupię bo mi się podobają te zwisające "dzwoneczki" 
 Tylko potem mam problem z koszeniem trawy
 Tylko potem mam problem z koszeniem trawy 
 . Mam pytanko czy na drugim zdjęciu str. 1 to wierzba japońska????  Na krety podobno dobry jest czosnek ( ale nie ten oczywiście do konsumpcji
 . Mam pytanko czy na drugim zdjęciu str. 1 to wierzba japońska????  Na krety podobno dobry jest czosnek ( ale nie ten oczywiście do konsumpcji  ) i jest wieloletni. To co nazwałaś sedum, mam to na balkonie ale poobcinałam te suche badyle i teraz zaczyna się ładnie rozwijać.
  ) i jest wieloletni. To co nazwałaś sedum, mam to na balkonie ale poobcinałam te suche badyle i teraz zaczyna się ładnie rozwijać.
 Aniu zerknij proszę na pw
 Aniu zerknij proszę na pw
 A co do datury to też bym wolała sadzonki
 A co do datury to też bym wolała sadzonki  Poszukam na all może będę to wezmę ze dwie różową i żółtą
 Poszukam na all może będę to wezmę ze dwie różową i żółtą  
  Ja też troszkę się nie znam ale już się uczę i będzie wszystko super
 Ja też troszkę się nie znam ale już się uczę i będzie wszystko super  
  A ta wierzba o którą pytasz to z tego co się już zorientowałam to jest to Wierzba skupiona 'Pendula'
 A ta wierzba o którą pytasz to z tego co się już zorientowałam to jest to Wierzba skupiona 'Pendula'  
  Też poobcinałam sedum zeschnięte badylki i ładnie rośnie
 Też poobcinałam sedum zeschnięte badylki i ładnie rośnie 

Wkleiłabym następne zdjęcia ogrodu ale na dworze pada jak tylko się zmieni pogoda to na pewno coś jeszcze pokarzę
 Wkleiłabym następne zdjęcia ogrodu ale na dworze pada jak tylko się zmieni pogoda to na pewno coś jeszcze pokarzę   

Teraz to za wiele nie mam co do pokazania ale już upatrzyłam sobie kilka roślinek i jak tylko będzie większa gotówka to wybieram się na zakupy
 Teraz to za wiele nie mam co do pokazania ale już upatrzyłam sobie kilka roślinek i jak tylko będzie większa gotówka to wybieram się na zakupy  
  Tylko muszę M. poprosić żeby mi zrobił jakąś podpórkę na nie :P Mam już kilka róż więc ze dwie pójdą na rabatę do kącika
 Tylko muszę M. poprosić żeby mi zrobił jakąś podpórkę na nie :P Mam już kilka róż więc ze dwie pójdą na rabatę do kącika