Kolorowy ogród Geni - 2009r - 3cz.
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Kasiu Ty pewnie zrobiłaś jedno zamówienie więc nie było problemu a ja zrobiłam aż 4
i oni włożyli dwa pierwsze zamówienia a o dwóch następnych zapomnieli .A ja zapłaciłam za wszystko,powiedzieli że w poniedziałek dostanę resztę.
Nic mi nie zostało tylko czekać.
Krzysiu jak zwykle nie będę się za bardzo tym przejmować i wszystko będzie dobrze.
Genia
i oni włożyli dwa pierwsze zamówienia a o dwóch następnych zapomnieli .A ja zapłaciłam za wszystko,powiedzieli że w poniedziałek dostanę resztę.
Nic mi nie zostało tylko czekać.
Krzysiu jak zwykle nie będę się za bardzo tym przejmować i wszystko będzie dobrze.
Genia
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Niestety Geniu u mnie jeszcze kompletnie nic nie kwitnie, dopiero 2 czy 3 dni temu stopniał śnieg i wypatrzyłam malusie pączuszki u krokusów, więc mam nadzieję, że już niedługo się zakolorowie-genia pisze:Witaj Marto u Ciebie też jeszcze troszkę zakwitną u mnie najlepiej kwitną pod domem w zaciszu w innych miejscach dopiero wychodzą.
Agnieszko jeszcze czas i na pewno wszystko też zrobisz tylko .
W Twoim ogrodzie jeszcze nie ma kwitnących krokusów?

- kurczaczek
- 10p - Początkujący
- Od: 30 sty 2009, o 21:04
WitajGeniu,dawno u ciebie nie byłam,a tu widzę,że u ciebie duże zmiany się szykują.Oczko,skalniak....kupa roboty.Efekt na pewno będzie imponujący.Miłej niedzieli życzę.
Pozdrawiam Jadzia.
Moje ogrodowe różności
Moje ogrodowe różności
- e-genia
Witaj Jolu ja tez mam taka nadzieję już nie mogę doczekać się jutra.Gorzej jak jutro nie dostane to będę bardzo nieszczęśliwa.JolantaGraj pisze:GENIU ,do jutra jakoś wytrzymamy .Mam nadzieję ,że przyślą wszystko bez żadnych nie miłych niespodzianek .
W ogrodzie masz już bardzo pięknie i kolorowo ,a z dnia na dzień kolorków będzie przybywać .
Życzę miłego niedzielnego wypoczynku .
- e-genia
Danusiu ciesze się że z Twoim zamówieniem wszystko w porządku .KDanuta pisze:Geniu moje zamówienie wczoraj dostałam
w całości, wszystko zdrowe z pączkami wzrostu,
a gratisy takie same jak u Ciebie, a Brodiae
inaczej Hiacynt kalifornijski, sadzimy jak mieczyki
a kolor zobaczymy![]()