Ogród Zenka 2009
- ZENOBIUSZ
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 sty 2008, o 07:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Markus u mnie wiosna jeszcze nie dotarła, w dniu wczorajszym miałem cichą nadzieję
gdyż resztki śniegu odsłaniały ziemię. W dniu dzisiejszym od rana sypie obficie gęsty
śnieg,i z godziny na godzinę jest go coraz więcej. W chwili obecnej jest go około 20 cm przy temperaturze -2 stopnie. I gdzie ta wiosna ?
gdyż resztki śniegu odsłaniały ziemię. W dniu dzisiejszym od rana sypie obficie gęsty
śnieg,i z godziny na godzinę jest go coraz więcej. W chwili obecnej jest go około 20 cm przy temperaturze -2 stopnie. I gdzie ta wiosna ?
Pozdrawiam Zenek
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Zenku dziś to nawet zima w Toruniu ,mam nadzieję że ten śnieg w Twoim ogrodzie szybko zniknie i będziesz mógł się cieszyć wiosną tak jak ja dziś zimą.ZENOBIUSZ pisze:Markus u mnie wiosna jeszcze nie dotarła, w dniu wczorajszym miałem cichą nadzieję
Genia
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Zenku kwiaty wyglądają pięknie nic im nie jest i nawet dziś więcej kwitnie niż przez ostatnie dni . Mam nadzieję że innym kwiatkom tym co jeszcze nie kwitną też nic nie jest.ZENOBIUSZ pisze:Geniu no jak tam w ogrodzie , czy aby mróz nie uszkodził Twoich roślin ?
W ogrodzie nie da się nic robić bo jest błoto ale podziwiać można.
Genia