W ramach pocieszenia - u mnie też mroźno dziś i leży śnieg
Moja kwitnąca radość-Aska cz.2
- Aska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
Iga - ucieszy mnie każda roślina poza konwaliami, fiołkami, poziomkówką i barwinkiem, które od pewnego czasu dzielę
. Jeśli masz jakąś nadwyżkę, to u mnie miejsca dość
. Ale specjalnie nie rób sobie kłopotu!
Agnieszko - spotkałam się ze stwierdzeniem, że mam z córy lusterko
. Ale z jej zainteresowań ogrodniczych się wyjątkowo cieszę. Zobaczymy, jaką minę zrobi, gdy jej dziś wręczę lilie - dotarła paczka od Kryszkiewicza. Dla młodej mam tygrysią 'Citronellę' (wiem, że się jej podobała) i orientalną 'Nymph', dla siebie skusiłam się na 'Miss Lucy' (pewnie to będzie hit sezonu
), 'Elodie' i pierwszę trąbkową do mojego ogródka - 'Pink Heaven'. Fotka będzie jak wrócę z pracy.
Agnieszko - spotkałam się ze stwierdzeniem, że mam z córy lusterko
- EwkaEs

- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
to ciekawe, widziałam takie seledynowe całe i kwiat i łodyga w Ogrodniczym na Kościuszki.Dzisiaj zajrzę, bo miało coś dojść, a szukam niebieskiego.Aska pisze:Ewa - Te nowozakupione? Jeden na pewno biało-fioletowy, jeden różowy strzępiasty i jeden łososiowy, reszta będzie niespodzianką, nigdzie nie znalazłam fotek.
- Aska

- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
Halinko - przez linka w stopce ostatnio nie próbowałam...
Wiecie co, znów wydałam pieniądze
. Na All znalazłam dwa powojniki, które sobie zaplanowałam na ten rok: 'Jan Paweł II' i 'Warszawska Nike'. Z chciejstw zostały mi jeszcze clematisy bylinowe...
Marta - trzymaj mocno kciuki! To było moje bardzo dawne marzenie, jak jesienią dostałam (m.in. z sangwinarią
) to nie mogłam sobie znaleźć miejsca z radochy...
Patrzę przez okno - u sąsiada dalej palą się śmieci. Mąż mówił, że wynosił dziadostwo na koniec działki od 14.00. Że też na takiego śmierdziela nie ma paragrafu!!!
Opcja zmień
Zmykam kochani. Tak okropnie boli mnie głowa. Na wiatr? Zobaczymy w nocy...
Wiecie co, znów wydałam pieniądze
Marta - trzymaj mocno kciuki! To było moje bardzo dawne marzenie, jak jesienią dostałam (m.in. z sangwinarią
Patrzę przez okno - u sąsiada dalej palą się śmieci. Mąż mówił, że wynosił dziadostwo na koniec działki od 14.00. Że też na takiego śmierdziela nie ma paragrafu!!!
Opcja zmień
Zmykam kochani. Tak okropnie boli mnie głowa. Na wiatr? Zobaczymy w nocy...