Piekne te paczusie
Kolekcja Agaty :-)))
-
Agnieszka Co.
- 100p

- Od: 16 lut 2009, o 11:54
-
Agnieszka Co.
- 100p

Agatko przebrnęłam przez Twoje 30 stron
i powiem jestem pełna podziwu.
Twoje orchidarium będzie mi się teraz po nocach śniło
razem z sobotkami 
Wszystkie są cudowne i bardzoooo różnorodne. Będę do Ciebie często zaglądać żeby oko nacieszyć
Widzę, że i Twoja keika świetnie rośnie, liść pokaźny. Życzę więcej .....
Pozdrawiam
Twoje orchidarium będzie mi się teraz po nocach śniło
Wszystkie są cudowne i bardzoooo różnorodne. Będę do Ciebie często zaglądać żeby oko nacieszyć
Widzę, że i Twoja keika świetnie rośnie, liść pokaźny. Życzę więcej .....
Pozdrawiam
-
Agnieszka Co.
- 100p

- agata0806
- 1000p

- Od: 11 lut 2009, o 14:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Toffy cieszę się że odwiedziłaś mój wątek i że nacieszyłaś oko ;:6
A dwa Sabotki ze zdjęć są nie moje,jeden był kupiony dla siostry a drugi dla teściowej,mój jest tylko jeden i na razie wystarczy bo nie wiem czy spełnię jego oczekiwania i czy będzie u mnie kwitł,jeśli tak to może kiedyś kupię kolejnego
Jeśli nie,zostanę przy tym jednym..
Agnieszka dziękuję za poświęcenie,u nas w Biedronce podobno jeszcze są bo mama mi mówiła ale takie zwykłe już zostały,zresztą od początku nie było jakiś tam cudów
A dwa Sabotki ze zdjęć są nie moje,jeden był kupiony dla siostry a drugi dla teściowej,mój jest tylko jeden i na razie wystarczy bo nie wiem czy spełnię jego oczekiwania i czy będzie u mnie kwitł,jeśli tak to może kiedyś kupię kolejnego
Jeśli nie,zostanę przy tym jednym..
Agnieszka dziękuję za poświęcenie,u nas w Biedronce podobno jeszcze są bo mama mi mówiła ale takie zwykłe już zostały,zresztą od początku nie było jakiś tam cudów
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
cudne pędziki. a to co podpisałaś,że to być może keiki, wygląda na pęd Phal. który wyszedł nie tak jak trzeba. u mnie się to parę razy zdarzyło. niestety, te pędy się same z siebie połamały. ale 1 z nich z tego kawałka co pozostał puścił odgałęzienie i zakwitł.
u mnie niestety teraz nie ma za dużo nowych pędów. najwięcej jest jesienią, ostatnio było kilkanaście, w tym roku może być więcej, bo jest więcej Phal.
u mnie niestety teraz nie ma za dużo nowych pędów. najwięcej jest jesienią, ostatnio było kilkanaście, w tym roku może być więcej, bo jest więcej Phal.