Gosiaczku
Gratuluję kwiatów u Hojki,szczawik zwiastuje wiosnę ,mój też codziennie ma więcej listków.
Widziałam w Castoramie nasionka kaktusów mieszanka,ale żywych kamieni -nie.
Teraz zwrócę uwagę w LM czy mają.
Witaj imienniczko! szybko się Twoja hojka wzięła do kwitnienia, ja moją codziennie oglądam i chyba, chyba.... ale nie będę zapeszać
Co do nasion ja ostatnio właśnie wysiałam mix kaktusów, wzeszły fajnie ale będą to raczej same sukulenty
„szczegół nadaje wielkość wszystkiemu co małe”
Pozdrawiam - Małgosia Moje zielone
zobacz kati po jednym dzionku jak urosły czszawiki może to cię trochę natchnie
a teraz się pochwalę nowym nabytkiem mój M kupił mi kamyczki tylko się obawiam czy nie przemarzły wczoraj było chłodno co prawda opakował je w ręcznik i włożył do plecaka ,mam nadzieje że im nic nie będzie .
a to jest roślinka od przemiłej forumowiczki z tamtego roku tylko jak ona się może nazywać może wy mi pomożecie z jej nazwą i jeśli ktoś ją z was ma to małe pytanko czy ja mogę ją wystawić latem na balkon ?
Piękna wiosna u Ciebie,roślinki puszczają listki ,kwiatki jest się z czego cieszyc.Szkoda że za oknem leży śnieg ,przynajmniej u mnie.Ta roślinka to chyba kalanchoe.
kalanchoe skoro tak mówicie to tak musi być.
u mnie za oknem też biało śmieje się że bałwana trzeba iść ulepić no bo taka okazja tyle śniegu WIOSNĄ !!!!!