Ogród Igi - cz.3
- 
				iga23
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Kupiłam takie plastikowe pudełka , jak do surówek , z pokrywką.Myślę, że im nic nie będzie.Dziś wysłałam też tak pakowane, to się dowiem , bo powinny dojść w dwa dni.Częściowo ziemię otrzepuję.Nie wszystko się nadaje do wysyłki, głównie skalniaki, bo niektóre jeszcze się nie obudziły.Opisuję tylko nazwę, bez odmiany, może być?

- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iga, widzę, że do tematu wysyłki podeszłaś profesjonalnie. Plastikowe pudełka jak do surówki   Dostałam tak zapakowane w zeszłym roku zakupy ze sklepu internetowego
 Dostałam tak zapakowane w zeszłym roku zakupy ze sklepu internetowego  Pogoda rano była ładna, ale teraz się zachmurzyło i jest jednak zimno, poniżej 5 stopni, więc za mocno nie żałuj, że jesteś w pracy. Przynajmniej się nie przeziębisz ;)
 Pogoda rano była ładna, ale teraz się zachmurzyło i jest jednak zimno, poniżej 5 stopni, więc za mocno nie żałuj, że jesteś w pracy. Przynajmniej się nie przeziębisz ;)

Dostałam tak zapakowane w zeszłym roku zakupy ze sklepu internetowego
 Dostałam tak zapakowane w zeszłym roku zakupy ze sklepu internetowego  Pogoda rano była ładna, ale teraz się zachmurzyło i jest jednak zimno, poniżej 5 stopni, więc za mocno nie żałuj, że jesteś w pracy. Przynajmniej się nie przeziębisz ;)
 Pogoda rano była ładna, ale teraz się zachmurzyło i jest jednak zimno, poniżej 5 stopni, więc za mocno nie żałuj, że jesteś w pracy. Przynajmniej się nie przeziębisz ;)
 .
 .