Danusiny miszmasz
- tu.ja
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Danusiu! Jesteś już znana na forum z tych wszystkich cudów, które masz w ogrodzie. Choć te łacińskie nazwy niewiele mi mówią to i tak jestem stałym "podglądaczem" Twoich roślinnych skarbów. Ta różowa pełna przylaszczka robi niesamowite wrażenie! Nie mam jeszcze żadnych w ogrodzie i powinnam jak najszybciej to nadrobić...
- ktoś
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Niestety Piterku , nie pamiętam . Kupuje strasznie dużo roślin i juz się pogubiłam co od kogo . U mnie najważniejsze , to mieć i patrzeć jak rośnie . Kupowałam na allegro , na wystawach - w Otmuchowie , Lubiążu . Z adresów podawanych w " Działkowcu " . Po prostu , gdzie się da i ile portfel wytrzyma

Świetnie Cię rozumiem, u mnie to samo, ale na kokorycze mam wielką chrapkę i nie mogłem nie spróbować się dowiedziećktoś pisze:Niestety Piterku , nie pamiętam . Kupuje strasznie dużo roślin i już się pogubiłam co od kogo . U mnie najważniejsze , to mieć i patrzeć jak rośnie . Kupowałam na allegro , na wystawach - w Otmuchowie , Lubiążu . Z adresów podawanych w " Działkowcu " . Po prostu , gdzie się da i ile portfel wytrzyma![]()

Hmm flezuosę powinienem dostać na wystawie kwiatów w Chorzowie bez większych problemów - więc nie będę Ci robić kłopotu. A eKom ma dobrej jakości sadzonki, bo słyszałem już niejedną opinię na ich temat i sam nie wiem co o nich myśleć...ktoś pisze:Mogę się podzielić flexuosą .
Zobacz ,czy firma eKom z Krakowa nie ma jakiejś kokoryczy .
Ja bym tak jeszcze parę roślin znalazł dla siebie, ale wolę z całą pewnością pewne rośliny i porządne sadzonkiktoś pisze:Jak dla mnie , to już nieciekawa .

Hmm jeśli możesz, to napisz mi na PW jakie źródła ciekawych roślin możesz mi polecić, będę bardzo wdzięczny, może uda mi się zdobyć któreś ze swoich chciejstw