przyglądnęłam sie brzozy....krótki momencik i listki
Moja kwitnąca radość-Aska cz.2
- maniusika
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 mar 2009, o 20:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
mnie równiez sie podobają też mam takie żółte nazywam je dzikimi tulipankami a druga to serduszka duża .Najbardziej podobają mi się skalniaki . mam kilka powstały okazyjnie z rampy na którą kiedyś się wieżdżało i z pozostałości karpy ,która trudno było pociąć i trzeba ja było upiększyć ..hektores pisze:witam serdecznie
bardzo mi się podobają te oto kwiaty
musze sobie takie sprawić
nie mam pojęcia jak się zwą ale to już szczegół
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/52c ... d984d.html]
[/URL Masz piękny ogród i jeszcze dużo miejsca na piękne roślinki mój ma 5 lat i jeszcze dużo pracy przed nami . życzę sukcesów w upiększaniu ogrodu ..- Aska

- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
maniusika - te żółte to T. tarda - botaniczne. Kocham je za wczesne kwitnienie. Widzę, że masz się już czym chwalić, namówię Cię na wątek ogrodowy?
Tess -
u Ciebie już listki na brzozie? Swoją drogą patrzyłam po pąkach, krzewy są gotowe do wegetacji, tylko aura nie sprzyja... Cóż trzeba uzbroić się w cierpliwość, zwróćcie uwagę, że wszystkie serwisy mówią o cieple po 02.04!
Tess -
- Aska

- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
Lidziu - w całej Polsce będziemy się cieszyć ciepłem. Innej opcji nie ma
Gieniu - środa zapowiada się wyjątkowo podle, czwartek prawdopodobnie też. Ale piątek ma być wiosenny!
Właśnie dotarły mieczyki od Anity. Fioletowo-białe Janson, różowo-strzępiaste Dana, łososiowe Norida Beach. Pozostałe będą niespodzianką, nigdzie nie znalazłam fotek
.
I dostałam info, że zostały wysłane moje lilie ;:10 ...
Gieniu - środa zapowiada się wyjątkowo podle, czwartek prawdopodobnie też. Ale piątek ma być wiosenny!
Właśnie dotarły mieczyki od Anity. Fioletowo-białe Janson, różowo-strzępiaste Dana, łososiowe Norida Beach. Pozostałe będą niespodzianką, nigdzie nie znalazłam fotek
I dostałam info, że zostały wysłane moje lilie ;:10 ...