Ogród Igi - cz.3
- 
				BOzENA1542
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- agrazka
- Przyjaciel Forum 
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Rzeczywiście bardzo zadbany ogród, ładnie tu.
Igo poproszę jeszcze raz o duże zdjęcie przed domem, bo takie malusie, że nic nie widzę
A widzę, że coś ładnego tam masz

Igo poproszę jeszcze raz o duże zdjęcie przed domem, bo takie malusie, że nic nie widzę

A widzę, że coś ładnego tam masz

serdecznie - Grażyna    - Mój ogród...

- 
				iga23
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witajcie dziewczęta, tyle gości a ja w szkole. Niedawno wróciłam , obiadek i na i gród już nie ma po co chodzić , bo ciemno.
Bożenko , opisane są tylko hosty, bo mam nadzieję , kiedyś się ich nauczyć, resztę raczej znam, no może tylko nie ko dokładnie odmiany, ale to nie ważne.
Lisko, sasanka nie powinna zniknąć, może jej nie pasowało miejsce, albo była stara???
Moniko, te moje parę metrów to nie problem posprzątać, Ty masz znacznie więcej, ale powoli wszystko się zrobi.
Agrasko to zdjęcie było już w tym ogrodzie wiele razy, ale jak masz życzenie to proszę.
Agnieszko, na początku faktycznie małe iglaki, a za chwilę już są za duże.Ogród rośnie bardzo szybko.
Witaj Halinko, z przyjemnością pracuję na ogrodzie, bo mam na to mało czasy.Pewnie gdyby robić to co dzień to by się znudziło.

Bożenko , opisane są tylko hosty, bo mam nadzieję , kiedyś się ich nauczyć, resztę raczej znam, no może tylko nie ko dokładnie odmiany, ale to nie ważne.
Lisko, sasanka nie powinna zniknąć, może jej nie pasowało miejsce, albo była stara???
Moniko, te moje parę metrów to nie problem posprzątać, Ty masz znacznie więcej, ale powoli wszystko się zrobi.
Agrasko to zdjęcie było już w tym ogrodzie wiele razy, ale jak masz życzenie to proszę.
Agnieszko, na początku faktycznie małe iglaki, a za chwilę już są za duże.Ogród rośnie bardzo szybko.
Witaj Halinko, z przyjemnością pracuję na ogrodzie, bo mam na to mało czasy.Pewnie gdyby robić to co dzień to by się znudziło.
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- 
				iga23
- Kontakt:
Bożenko - hosty, ale i sosny , jałowce , brzozy, krzewy , ja nie wiem co miałabym wybrać i dlatego ta moja działka to taki misz - masz.Babopielka pisze:Działkę masz piękną ,obejrzałam dokładnie ze wszystkich stronwcale nie wygląda na taką małą i roślin tyle tam upchnęłaś, a tłoku nie widać
no i teraz dopiero zobaczyłam ,że u Ciebie roślinami numer jeden są hosty
- 
				iga23
- Kontakt:
Ja jak widać jeszcze nie mam tynku, ale w tym roku będzie dalej klinkier, zwyciężyła wersja praktyczna, choć nie powiem , duży wpływ na wybór koloru miały niegdysiejsze pobyty w Holandii.No i nie będę się musiała martwić, że się pobrudzi.Tess pisze:Iga
te uchwyty na skrzyneczki okienne są super..
tyle razy je oglądam, ale u mnie ocieplenia 15 cm...i mój M będzie marudził że woda z podlewania będzie lała się po tynku..
- kubanki
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
Iga, powiem Ci, że to już jest nieco frustrujące, siedzę w domu, mogłabym popracować, bo jest co robić, a taki wiatr, że strach wyjść. Wiosna nadchodzi, ale naprawdę maleńkimi kroczkami. Może to i dobrze, tym bardziej będzie nas cieszyć, ale cierpliwość pomału mi się kończy, jak w kolejnych prognozach tygodniowych widzę same dni z chmurkami i deszczem oraz nocne minusy.

Ja jeszcze nie zaczęłam sprzątania po zimie, ciągle nie ma pogody
  Ja jeszcze nie zaczęłam sprzątania po zimie, ciągle nie ma pogody