Park krajobrazowy - minismok
- 
				minismok
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witajcie Córy Ziemi  

jestem w nastroju konfrontacyjnym są chwile kiedy natura DOKUCZA!.......to własnie teraz :x .............ale już "pozamiatane".......duza buzka ze o mnie pamietacie wpisami.......
  są chwile kiedy natura DOKUCZA!.......to własnie teraz :x .............ale już "pozamiatane".......duza buzka ze o mnie pamietacie wpisami.......
moze jutro pokaze LAWINE!

cmokasy z gór[ tych partii raczej dla kozic ]
 ]

jestem w nastroju konfrontacyjnym
 są chwile kiedy natura DOKUCZA!.......to własnie teraz :x .............ale już "pozamiatane".......duza buzka ze o mnie pamietacie wpisami.......
  są chwile kiedy natura DOKUCZA!.......to własnie teraz :x .............ale już "pozamiatane".......duza buzka ze o mnie pamietacie wpisami.......moze jutro pokaze LAWINE!

cmokasy z gór[ tych partii raczej dla kozic
 ]
 ]nic nie jest takie jakim się wydaje  Spis Treści

- Danio
- Od: 8 lis 2006, o 18:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Smoczyco może wytoczymy zbiorowy protest przeciwko tym "uczonym", którzy wciąż ględzą o ocieplaniu klimatu. Niech się lepiej zajmą czymś pożytecznym. Mogą np. umyć u mnie okna   

Pozdrawiam Dorota

Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2

Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- 
				minismok
- Kontakt:
aaaaaaa i pergola z leszczyny dla Kocio...w całosci  a takze rózyczki aspirynki od Deirde
  a takze rózyczki aspirynki od Deirde  sliczne młódki na korzeniu rosa indica
  sliczne młódki na korzeniu rosa indica  ......beda rosły w donicy!
 ......beda rosły w donicy!  

Lisko szykuje Ci niespodziankę 

Babi[nko] Górale mówia to czego od nich media oczekuja 

Aska .........olej kukurydziany jest lepszy ale najlepszy olejek do głowy przez lejek 

powiem krótko ........na niznach byłaby juz AFERA KLESKI ZYWIOŁOWEJ :x ..........mamy 1,5 m sniegu dalsze opady na max skali i do tego ostatni stopień zagrozenia lawinowego......czyli PIEKNA ZIMA!

a takze rózyczki aspirynki od Deirde
  a takze rózyczki aspirynki od Deirde  sliczne młódki na korzeniu rosa indica
  sliczne młódki na korzeniu rosa indica  ......beda rosły w donicy!
 ......beda rosły w donicy!  

Lisko szykuje Ci niespodziankę

Babi[nko] Górale mówia to czego od nich media oczekuja

Aska .........olej kukurydziany jest lepszy ale najlepszy olejek do głowy przez lejek

powiem krótko ........na niznach byłaby juz AFERA KLESKI ZYWIOŁOWEJ :x ..........mamy 1,5 m sniegu dalsze opady na max skali i do tego ostatni stopień zagrozenia lawinowego......czyli PIEKNA ZIMA!

nic nie jest takie jakim się wydaje  Spis Treści

Dzis ogladalam moje 3 ilse... jakies takie cherlawe... jedna krzywa jak diabli... a dwie ok  

Musze sie nauczyć ogladac w sklepie korzenie ...
smoku w mini.. od poniedziałku/wtorku się odchudzam i znów bedę chodzć w mini ...(musze opracowac diete... postawy już mam) wkurzylam sie ... no!

Musze sie nauczyć ogladac w sklepie korzenie ...
smoku w mini.. od poniedziałku/wtorku się odchudzam i znów bedę chodzć w mini ...(musze opracowac diete... postawy już mam) wkurzylam sie ... no!
z uśmiechami Iza  
u liski

u liski
- 
				minismok
- Kontakt:
Witajcie w Igloo  

jeszcze tydzien! i bedzie PORA SUCHA ..........może w zwiazku z ociepleniem klimatu bedziemy na Rohaczach mieć andyjski klimat
 ..........może w zwiazku z ociepleniem klimatu bedziemy na Rohaczach mieć andyjski klimat  

Wisienko .....bez posadzony mimo lawin.......pod tymi tonami sniegu ziemia rozmarznieta i wilgotna wiec niech sie "przyczepia".......generalnie z drzewami i krzewami młodymi tak jest ze MUSZA być sadzone b. wczesnie zeby wytworzyły włosniki pokarmowe
 mimo lawin.......pod tymi tonami sniegu ziemia rozmarznieta i wilgotna wiec niech sie "przyczepia".......generalnie z drzewami i krzewami młodymi tak jest ze MUSZA być sadzone b. wczesnie zeby wytworzyły włosniki pokarmowe  

Lisku róż tez to dotyczy.......a Ilse też trzeba "odchudzić" o te "piwniczne pędy" ......byłam dzisaj u p. Mariana......strona sie rozwija
 ......byłam dzisaj u p. Mariana......strona sie rozwija  .b. ciekawie pisze NASZA Oliwka i Rosanek Marek
 .b. ciekawie pisze NASZA Oliwka i Rosanek Marek  

szkic o rózach burbońskich b. ciekawy .......może popełnie suplement 

na odchudzaniu tu i tam mało sie znam........pomagam gazdzie odwalac tony sniegu [siłownia]......kopię , grzebię,noszę buka do drewutni i z., psy wyprowadzam i gonie na sankach itd, itp......i mimo iz lubię zjesc
 mało sie znam........pomagam gazdzie odwalac tony sniegu [siłownia]......kopię , grzebię,noszę buka do drewutni i z., psy wyprowadzam i gonie na sankach itd, itp......i mimo iz lubię zjesc  na nadmiary nie narzekam
 na nadmiary nie narzekam  ......powiem wiecej w ogóle o nich nie myslę
 ......powiem wiecej w ogóle o nich nie myslę  ............ale życzę Ci nienagannej figurki
 ............ale życzę Ci nienagannej figurki  

Hanuś ........piekna animacja
 ........piekna animacja  ........haszczaki nawet mają przebarwienia siersci układajace sie we wzorek szorków
 ........haszczaki nawet mają przebarwienia siersci układajace sie we wzorek szorków  .....moje domowe to nie wyją refleksyjnie i nad PSIM LOSEM.....
 .....moje domowe to nie wyją refleksyjnie i nad PSIM LOSEM.....
u Muszkieterów róze w promocji po 4 zł .......prosto z Holandii.......nazwy sugeruja nowe kreacje
 .......prosto z Holandii.......nazwy sugeruja nowe kreacje  

Mag-iczna moze wyczarujesz WIOSNE? 

cmokasy z gór

jeszcze tydzien! i bedzie PORA SUCHA
 ..........może w zwiazku z ociepleniem klimatu bedziemy na Rohaczach mieć andyjski klimat
 Wisienko .....bez posadzony
 mimo lawin.......pod tymi tonami sniegu ziemia rozmarznieta i wilgotna wiec niech sie "przyczepia".......generalnie z drzewami i krzewami młodymi tak jest ze MUSZA być sadzone b. wczesnie zeby wytworzyły włosniki pokarmowe
 Lisku róż tez to dotyczy.......a Ilse też trzeba "odchudzić" o te "piwniczne pędy"
 ......byłam dzisaj u p. Mariana......strona sie rozwija
 ......byłam dzisaj u p. Mariana......strona sie rozwija  .b. ciekawie pisze NASZA Oliwka i Rosanek Marek
 .b. ciekawie pisze NASZA Oliwka i Rosanek Marek  
 szkic o rózach burbońskich b. ciekawy .......może popełnie suplement

na odchudzaniu tu i tam
 mało sie znam........pomagam gazdzie odwalac tony sniegu [siłownia]......kopię , grzebię,noszę buka do drewutni i z., psy wyprowadzam i gonie na sankach itd, itp......i mimo iz lubię zjesc
 mało sie znam........pomagam gazdzie odwalac tony sniegu [siłownia]......kopię , grzebię,noszę buka do drewutni i z., psy wyprowadzam i gonie na sankach itd, itp......i mimo iz lubię zjesc  na nadmiary nie narzekam
 na nadmiary nie narzekam  ......powiem wiecej w ogóle o nich nie myslę
 ......powiem wiecej w ogóle o nich nie myslę  ............ale życzę Ci nienagannej figurki
 ............ale życzę Ci nienagannej figurki  
 Hanuś
 ........piekna animacja
 ........piekna animacja  ........haszczaki nawet mają przebarwienia siersci układajace sie we wzorek szorków
 ........haszczaki nawet mają przebarwienia siersci układajace sie we wzorek szorków  .....moje domowe to nie wyją refleksyjnie i nad PSIM LOSEM.....
 .....moje domowe to nie wyją refleksyjnie i nad PSIM LOSEM.....u Muszkieterów róze w promocji po 4 zł
 Mag-iczna moze wyczarujesz WIOSNE?

cmokasy z gór
nic nie jest takie jakim się wydaje  Spis Treści

- hanka55
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Kontakt:
Smokini, niby na Rabie dziś 2 alki i parę krzyzówek widziałam
ale od wieczorka śnieg znów sypie.
A w TV uświadomili mnie, że to deszcz ?!?!?!?
Omamy, kurczę mam, czy co? 

Ty sadzisz w ciepłej ścianie lasu, a na dołku...krzewy butwieją, stojąc.
Zanurzone w granulowanym lodzie, przykryte śniegiem,
z korzeniami w zamarzniętej na kość, ziemi.
Z Wiphorda na wierzchu, ino kawalątek został, a to był przecież duży krzew!
Wiesz co, chromolę taką wiosnę!

ale od wieczorka śnieg znów sypie.
A w TV uświadomili mnie, że to deszcz ?!?!?!?
Omamy, kurczę mam, czy co?

Ty sadzisz w ciepłej ścianie lasu, a na dołku...krzewy butwieją, stojąc.
Zanurzone w granulowanym lodzie, przykryte śniegiem,
z korzeniami w zamarzniętej na kość, ziemi.
Z Wiphorda na wierzchu, ino kawalątek został, a to był przecież duży krzew!
Wiesz co, chromolę taką wiosnę!

I jaka trwała!
 I jaka trwała!