Dala-mój piękny ogród cz.2
Czekam z niecierpliwością na trochę ciepełka. Zazdroszczę pogody i możliwości pogrzebania w ziemi ;:228
Pozdrawiam serdecznie Alina
Ze śmietniska do rajskiego ogrodu
Ze śmietniska do rajskiego ogrodu
-
x-d-a
Krzysiu,
bardzo podoba mi się "whisky", tylko pytanie - on ma żółte(złote) listki, ale na zdjęciu nie widać na jaki kolor kwitnie.
Alu, Alinko, Olu,
oj, chyba dzisiaj przesadziłam, bo teraz wszystko mnie boli i jestem trochę zła na siebie, że nie mam umiaru...
Ido, Reniu,
u mnie teraz też zaczęło padać, ale nawet się z tego cieszę, bo nowoposadzone roślinki lepiej mi się przyjmą.
Życzę miłego wieczoru
bardzo podoba mi się "whisky", tylko pytanie - on ma żółte(złote) listki, ale na zdjęciu nie widać na jaki kolor kwitnie.
Alu, Alinko, Olu,
oj, chyba dzisiaj przesadziłam, bo teraz wszystko mnie boli i jestem trochę zła na siebie, że nie mam umiaru...
Ido, Reniu,
u mnie teraz też zaczęło padać, ale nawet się z tego cieszę, bo nowoposadzone roślinki lepiej mi się przyjmą.
Życzę miłego wieczoru
-
x-d-a
-
x-d-a
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dalu, bardzo szybko się posuwasz do przodu z wrzosowiskiem. Ja w ten weekend w sprawie wrzosowiska też zrobiłam malutki kroczek - dostałam od męża książkę państwa Chojnowskich o roślinach wrzosowatych. Bardzo ciekawa i mnóstwo pięknych fotografii. W miarę czytania będę się dzieliła spostrzeżeniami.
Nie mogę się doczekać zdjęć obrazujących Twoje dzisiejsze wysiłki.
Nie mogę się doczekać zdjęć obrazujących Twoje dzisiejsze wysiłki.