Będzie jeszcze piękniej w twoim ogrodzie .
Chętnie będę wpadać i zawsze odnajdę twój wątek ,choćby nie wiem jak był ukryty .

Jolu uwielbiam fiołki i jak tylko widzę jakieś ciekawe to je zaraz kupuję.JolantaGraj pisze:GENIU ,piękne te twoje fiołki i zakupy udane .
Będzie jeszcze piękniej w twoim ogrodzie .
Chętnie będę wpadać i zawsze odnajdę twój wątek ,choćby nie wiem jak był ukryty .
Ewuniu ja też czasem sieję z zeszłego roku sporo jest ale jeszcze jakiś czas niż zakwitną ,przez to zimno na dworze.ewa f pisze:Genie! Widzę,że nabyłaś bratki.Ja tez je lubię,ale sama sieję w czerwcu i potem pikuję.Jak trafię przeterminowane nasiona ,to nie mam wcale ,a jak mi się poszczęści ,to pikuje maczek przez kilka dni/z przerwami,bo nie mam cierpliwości/.W tym roku mam wlasne
Witaj Grzesiu u mnie jest brzydko ale na razie nie pada nawet byłam z pół godzinkę i spacerowałam po ogrodzie .Grzesiu pisze:U mnie zaczyna mżyć na zewnątzrz i jest szaro jak w listopadzie
Głowa mnie boli chyba mniwe wczoraj przewiało![]()
moja prymulka się hartuje na dworze....
a więc różową jeżówkę Ci wyślę Geniu, a białej dokładnie znalezć nie mogę![]()
nawet suchych badyli nie ma i za diabli nie wiem dokładnie gdzie była![]()
A ten piterek to tylko wszystkich zmyla i ja też mam problem żeby Cię znalezć
napisz Geniu do moderatorków żeby coś zrobili, to nie będzie dla nich żaden problem
Witaj Ago ja dziś nic nie robię wyszłam i pospacerowałam po tym zimnym ogrodzie .cattleya pisze:Witaj Gieniu, u mnie szaro, mokro , brzydko. Dzisiaj prace ogrodowe przenoszę do domu. Dosieję do pojemników trochę kwiatków i przepikuję te ktore tego wymagaja.
Spokojnego dnia życzę