Napisz co byś chciała w zamian Ogród Idy74 2009r cz.1
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziewczyny właśnie odpoczywam po obżarciu się drożdzówką-od poniedziałku dieta
Olu szczawiki o zielonych i czerwonych lisciach.Siedzą w doniczce w folii i czekają na wiosnę.Czekam z niecierpliwością na przesyłkę
Napisz co byś chciała w zamian
CYNTHIO -w lodówce zakwitła serduszka
przecież ona jest wysoka
No może masz dużą lodówkę.JUDYTO u mnie serduszka rośnie w różnych miejscach całkowitym cieniu ,półcieniu ,i na słoneczku do 17 i radzi sobie bardzo dobrze.Na słońcu krócej kwitnie
Halinko może za mocno ją podlewasz.Biała z obserwacji 3 letnich stanowczo póżniejsza.EWO-jak urośnie sałata pójdę na dietę,bo ktoś ja będzie musiał zjeść
a ona ma mało kalorii.
Napisz co byś chciała w zamian - judyta
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 lut 2008, o 14:08
świetnie, myślałam, że nadaje się tylko na widne stanowiska, a ja jej zafunduję stanowisko cieniste w towarzystwie host i paproci.ida74 pisze:u mnie serduszka rośnie w różnych miejscach całkowitym cieniu ,półcieniu ,i na słoneczku do 17
serdecznie pozdrawiam, judyta.
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Ojjj, obawiam si, że za bardzo ją podlewamCynthia pisze:Halinko ja mam białą. Trzymałam ją w lodówce ale tak bardzo poszła w górę ,że musiałam ją postawić na oknie i już ma kwiatki. A gdzie ją trzymasz ,może ma za mokro
Jak za bardzo jedna z nich zaczęła puszczać zielone, to włożyłam je do doniczki z ziemią i postawiłam na północnym parapecie.
Ta, która puściła zielone dość ładnie wygląda, urosła na wys. 26 cm (ta jedna łodyga) a dołem puszcza nowe maleńkie łodygi
Natomiast, to druga w ogóle nic nie wypuszcza, chociaż korzeń ma twardy
Jak mam dalej z nimi postępować, żeby było dobrze