Moja kolekcja
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Piotr=)

- Od: 24 maja 2008, o 17:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale cudny storczyk marzy mi sie taki mmmmm
aż oczy wychodzą 
Spis tematów
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
- Mamba

- Od: 25 cze 2008, o 21:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
W imieniu ascocendy dziękuję wszystkim za pochwały
Koralino, zdradziłaś się
już Ci sie nie uda ten podstęp
Danusiu, to jest mój jedyny i pierwszy egzemplarz. Kupując ją mialam obawy, czy uda mi się utrzymać ją przy życiu, a tu taka niespodzianka :P Mam chęć na vndy, ale niestety zajmują one dużo miejsca, którego już mi brakuje
Aniu, postaram się zrobić jeszcze jedno zdjęcie. Zdaje mi się, że ten ostatni pączek już się rozwinął
Koralino, zdradziłaś się
Danusiu, to jest mój jedyny i pierwszy egzemplarz. Kupując ją mialam obawy, czy uda mi się utrzymać ją przy życiu, a tu taka niespodzianka :P Mam chęć na vndy, ale niestety zajmują one dużo miejsca, którego już mi brakuje
Aniu, postaram się zrobić jeszcze jedno zdjęcie. Zdaje mi się, że ten ostatni pączek już się rozwinął
-
elizabett-1977
- 200p

- Od: 20 sty 2009, o 14:12
- Narine

- Od: 30 paź 2007, o 20:51
Mambo Twoja kolekcja to dopiero rarytasy :P
A ja się zarzekałam, że już koniec z nowymi phal...! Dopóki nie wchodzę na to forum jest ok, ale wątki takie jak Twój skutecznie osłabiają moją "silną wolę"...
Na razie z braku czasu obejrzałam tylko zdjęcia, ale zapewne tu wrócę. Po prostu brak mi słów...
Podejrzałam Twojego Phalaenopsis Miss Argentina. Rzeczywiście bardzo podobny. Choć wydaje mi się, że mój ma dużo ciemniejszy "podkładowy" róż. Jednak to może być kwestia oświetlenia na Twoim zdjęciu. Mój wyszedł trochę jaśniejszy niż w rzeczywistości, bo zdjęcie robiłam pod światło.
Czekam na kwiaty Twojego
A ja się zarzekałam, że już koniec z nowymi phal...! Dopóki nie wchodzę na to forum jest ok, ale wątki takie jak Twój skutecznie osłabiają moją "silną wolę"...
Na razie z braku czasu obejrzałam tylko zdjęcia, ale zapewne tu wrócę. Po prostu brak mi słów...
Podejrzałam Twojego Phalaenopsis Miss Argentina. Rzeczywiście bardzo podobny. Choć wydaje mi się, że mój ma dużo ciemniejszy "podkładowy" róż. Jednak to może być kwestia oświetlenia na Twoim zdjęciu. Mój wyszedł trochę jaśniejszy niż w rzeczywistości, bo zdjęcie robiłam pod światło.
Czekam na kwiaty Twojego
- Mamba

- Od: 25 cze 2008, o 21:25
dziękuję za kolejne pochwały
Jest mi bardzo miło
Narine, wszyscy mamy tak samo ze storczykową chorobą, jest bardzo zaraźliwa
To jeden z aktualnych kwiatów mojego Phalaenospis Miss Argentina

A to jeden z moich zakręconych dziwaczków, którego pęd wyrósł, a następnie zawrócił i przebił liść znajdujący się pod nim, po czym zakwitł pomiędzy liśćmi. Może nie widać tego dobrze na zdjęciach, ale pokażę tyle ile mogę
Pachnie przy tym tak pięknie
Szkoda, że nie mogę podzielić się z Wami tym zapachem.

Narine, wszyscy mamy tak samo ze storczykową chorobą, jest bardzo zaraźliwa

A to jeden z moich zakręconych dziwaczków, którego pęd wyrósł, a następnie zawrócił i przebił liść znajdujący się pod nim, po czym zakwitł pomiędzy liśćmi. Może nie widać tego dobrze na zdjęciach, ale pokażę tyle ile mogę

ale uprzedzam, że nie oddam