Witam serdecznie
Dzień jak zwykle bez słoneczka i +3

ale w ogrodzie robić się dało
* Haniu kurcze co to za robota w ogrodzie w kurtce na polarze i damskich gumofilcach

, ale pomalutku coś dłubię bo jeszcze inne roboty czekają .Na przykład umycie przeszło 30 okien
*Halino dziękuję bardzo
*Cynthio słoneczka nie było ani na chwilkę
*Krzysiu To koniecznie na Mazury musisz przyjechać

U nas Żurawi dostatek , o każdej porze dnia jak wyjdę przed dom to słyszę jak krzyczą , bo chodzą blisko domu po polach , a i gniazda blisko robią bo mokradła są blisko . Ja uwielbia,m ich krzyk
*Bożenko dziękuję bardzo zaraz lecę poczytać
*vertigo U mnie to samo rano jak wstałam to na trawa biała była
*Tessko Ty się nie przemęczaj , odpocznij a robota nie zając
*Aleksandro Witam miłego gościa

masz rację kochanie chyba muszę zmienić komendę
*Moniu kiedy my będziemy pisać ,że +20
*Izuniu cieszę ,że Gutek się podoba
*Kasieńko nie przesadzaj kochana

siej ile wlezie a za rok będziemy oglądać jak pięknie kwitną
*Danusiu u mnie wiosny nie ma to nie mam co pokazywać

myślę ,że nie długo będziemy pokazywali piękne ogrody
*Taro Dziękuję bardzo za uściski , dzień był bardzo miły bo po pracowałam trochę w ogrodzie
*Ewuś i dobrze zrobiłaś , a ja pozastawiał wszystko co się dało aby jak najbliżej okna roślinki były . Kwiatów parapetowych też trochę mam , to je biedne pościskałam aby postawić ogrodowe .
Upiekłam dziś ciacho z jabłkami i bitą śmietaną , muszę jeszcze trochę nad nim popracować i ulepszyć w smaku pycha ale ciasto za grube a jabłek za mało .
Nie mam co pokazać , bo tylko nadal przebiśniegi kwitną , ale ta roślinka też ładnie wygląda .
Tak nimi dziś wiatr machał ,że biedne zgubiły swój szlak i poleciały w innym kierunku , ale po chwili zawróciły i próbowały lecieć tam gdzie od lat gniazdują
Tak wygląda jezioro