Nasz kawałek trawnika....cz.2
- coccinella
- 1000p

- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
aska - słuchaj, ja na forum ciężarówkowym siedzę już od poprzedniej ciąży. teraz była akcja w weekend, jak jedna z nas jechała naporodówkę. Klikała z nami, póki mogła, a my ją wyganiałyśy do szpitala
Ja podejrzewam, ze - o ile samo się zacznie, a na to sa marne szanse - to zawsze Was zdąrzę powiadomić. w końcu, czy mam klepać na 1, czy na 3 forach, to żadna różnica, niem?
a zdj oczywiście wkleję, jak już do domku wrócę, nie byłabym sobą, gdybym się nie pochwaliła...
iza - no zastanawiałam się ew. nad smsem do Tess...
tess - mogę Cię o posrednictwo prosić?
a z innej beczki - u mnie dzisiaj piękna pogoda i normalnie aż mi żal, ze nie dam rady na działkę się doturlać
Ja podejrzewam, ze - o ile samo się zacznie, a na to sa marne szanse - to zawsze Was zdąrzę powiadomić. w końcu, czy mam klepać na 1, czy na 3 forach, to żadna różnica, niem?
a zdj oczywiście wkleję, jak już do domku wrócę, nie byłabym sobą, gdybym się nie pochwaliła...
a z innej beczki - u mnie dzisiaj piękna pogoda i normalnie aż mi żal, ze nie dam rady na działkę się doturlać
-
BOzENA1542
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
OCZYWISCIE ŻE MOZESZ, BĘDZIE MI BARDZO MIŁOcoccinella pisze:aska - słuchaj, ja na forum ciężarówkowym siedzę już od poprzedniej ciąży. teraz była akcja w weekend, jak jedna z nas jechała naporodówkę. Klikała z nami, póki mogła, a my ją wyganiałyśy do szpitala![]()
- coccinella
- 1000p

- coccinella
- 1000p

łoooo, pół dnia na działce.
niedawno wróciłam, z godzinętemu i lecę z nóg...
jak nie urodzę dzisiaj, to będzie cud...
boli mnie kazda jedna kosteczka po tej dzialce.. A niby nie zrobiłam nic, poza przeciągnięciem kilku nawet nie ciężkich gałązek na odległość jakichś 15m, pospacerowania po przysżłym trawniku z siewnikiem i usmazeniem kiełbasek na grillu. Potem pochodziłysmy jeszcze z Marzeną za rączke, ale zrobiło sie zimno i wróciłyśmy. My, trzy (i pół) baby, bo R i Jacek zostali obsiewać dalej, grabić i wałować. Tera zjużjest praktycznie ciemno, a ich nadal nie ma.. penwie zaraz wejdą, bo nic juz nie było widac z pół godz temu..
niedawno wróciłam, z godzinętemu i lecę z nóg...
jak nie urodzę dzisiaj, to będzie cud...
boli mnie kazda jedna kosteczka po tej dzialce.. A niby nie zrobiłam nic, poza przeciągnięciem kilku nawet nie ciężkich gałązek na odległość jakichś 15m, pospacerowania po przysżłym trawniku z siewnikiem i usmazeniem kiełbasek na grillu. Potem pochodziłysmy jeszcze z Marzeną za rączke, ale zrobiło sie zimno i wróciłyśmy. My, trzy (i pół) baby, bo R i Jacek zostali obsiewać dalej, grabić i wałować. Tera zjużjest praktycznie ciemno, a ich nadal nie ma.. penwie zaraz wejdą, bo nic juz nie było widac z pół godz temu..
-
BOzENA1542

- coccinella
- 1000p

-
BOzENA1542

- coccinella
- 1000p

- coccinella
- 1000p

- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
Hejka Iwonko
Dawno mnie nie było i co tu czytam
W ciąży szalejesz po ogródku. No Wiesz nie
przemęczaj się za bardzo
Ja wiem że ogród
to super sprawa i ekstra hobby ale dobrze by było
przynajmniej na razie wstrzymać się z pracami na nim.
Nic mu nie będzie
No i co wiosna na ogródku już jest
Bo miasto wygląda
fantastycznie
Dawno mnie nie było i co tu czytam
W ciąży szalejesz po ogródku. No Wiesz nie
przemęczaj się za bardzo
to super sprawa i ekstra hobby ale dobrze by było
przynajmniej na razie wstrzymać się z pracami na nim.
Nic mu nie będzie
No i co wiosna na ogródku już jest
fantastycznie