Moje i córki, Bożena - Babopielka
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Figa -ja swoja przestawiłam i wreszcie zakwitła ,więc to ,że nie można im zmieniać miejsca to chyba mit
agaxkub -ja swoje przestawiam jeśli im coś nie pasuje ,ale Multiflora Javanica u mnie jakaś mizerna i nawet zmiana miejsca jej nie pomogła
Wydaje mi się ,że jedne hoje są mniej kapryśne ,a inne bardziej 
agaxkub -ja swoje przestawiam jeśli im coś nie pasuje ,ale Multiflora Javanica u mnie jakaś mizerna i nawet zmiana miejsca jej nie pomogła
- Babopielka

Moja też już mnie doprowadzała do szału
co pąki wypuściła i trochę urosły to wszystkie spadły
i tak cztery razy było ,to ją przestawiłam na drugi parapet ,gdzie okno ciągle jest na mikro wentylacji i w sumie na nią też wieje
I teraz nie wiem czy to zmiana miejsca tak na nią podziałała ,że wreszcie się doczekałam kwiatów ,czy może coś innego
Aguś tylko tak piszesz ,że Ci nie zależy na kwiatach
ja też tak mówiłam ,jak mi pąki zrzucała 
Aguś tylko tak piszesz ,że Ci nie zależy na kwiatach
- katarzyneczka
- 1000p

- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
W końcu do Ciebie dotarłam. Śliczne masz kwiatuszki, takie zdrowe i zadbane. Fiołeczki przecudne i kolekcja hojek imponująca- mnie dopiero hojoba dopadła i zaczynam zbierać. Ale najbardziej podobają mi się begonie, a zwłaszcza masoniana, której od dawna nie mogę zdobyć
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- FIGA

- Od: 16 cze 2007, o 10:21
Marto trzymaj się ciepło i wracaj szybciutko do zdrówka :Pselmun pisze:A mnie niestety też dopadło - siedzę w domu chora... Grrr!
Gratuluję kwiatków na multiflorze...
Mój stefek ma coraz większe pączki!
Ja też miałam gdzieś iść na wagary hojowe , ale tak mi kręgosłup doskwiera że ograniczę się tylko do rehabilitacji
Może w przyszłym tygodniu coś nowego pojawi się na Równej to polecę :P mimo wszystko
- Babopielka

agaxkub -no ładnie rośliny kompostem straszysz
ktoś - Danusia ja się cieszę bo u mnie się troszkę lużniej zrobiło na parapetach ,ale tylko troszkę ,bo już mi nowe rośliny przybyły i deficyt miejsca jest w dalszym ciągu
a tyle chciejstw jeszcze mam
aledra7- nie wiem jakie Thompsonii ma kwiaty bo moja jeszcze nie kwitła niestety
katarzyneczka -witam w moich skromnych zielonych progach
a na hojobę to ja od dawna choruję i chyba mi to już tak zostanie
selmun- Marta przykre ,że się rozchorowałaś ,teraz taki paskudny okres wszyscy chorują
mam nadzieję ,że szybko wrócisz do zdrowia .
Diversifolię i jeszcze jedną znalazłam w papierowej torbie
ja dziesięć razy wszystko oglądam jak dostanę paczkę ,a dopiero póżniej wyrzucam opakowania
Figa jak tam rehabilitacja pomaga trochę
ktoś - Danusia ja się cieszę bo u mnie się troszkę lużniej zrobiło na parapetach ,ale tylko troszkę ,bo już mi nowe rośliny przybyły i deficyt miejsca jest w dalszym ciągu
aledra7- nie wiem jakie Thompsonii ma kwiaty bo moja jeszcze nie kwitła niestety
katarzyneczka -witam w moich skromnych zielonych progach
selmun- Marta przykre ,że się rozchorowałaś ,teraz taki paskudny okres wszyscy chorują
mam nadzieję ,że szybko wrócisz do zdrowia .
Diversifolię i jeszcze jedną znalazłam w papierowej torbie
Figa jak tam rehabilitacja pomaga trochę