Miłego dnia
Ogródek AGNESS cz.1
Popieram, popieram, w tym roku coś wiośnie do nas nie spieszno.Cynthia pisze:To niech łapie walizki i te letnie sukieneczki też do Łodzi przywiezieagnieszka72 pisze:Jak to gdzie?
W Szczecinie!
I moje róże http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 74&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
I ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=21086" onclick="window.open(this.href);return false;
I ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=21086" onclick="window.open(this.href);return false;
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witajcie moje kochane
Aguś , Jolu,Cynthio,Agnieszko, Kasieńko,Ado,Izuś, Sabinko,Agatko,Grażynko, Moniś bardzo dziękuję, że mnie odwiedzacie, mimo, że jeszcze do końca marca nic nie mogę pokazać z ogrodu, ale mam nadzieję, że jak tylko wróce do domu, to od początku kwietnia będzie przepiękna pogoda i będę mogła zaprezentować moje pierwsze tej wiosny kwiatki. Z doniesień z domu wynika, że niestety wszystko pod śniegiem
Jak te śniegi stopnieją, to będzie mnóstwo pracy na raz, bo kwiaty już czekają do wysadzania, a trzeba będzie miejsca przygotowac- z czym nie tak łatwo- trzeba będzie poszerzać grządki. No i dopiero można będzie brać się za porządki pozimowe
Sabinko, trudno mi powiedzieć ile lat rosną moje rozchodniki, na pewno sporo, ale one szybko się rozrastają, jeśli nie masz, a chciałabyś, to będę mogła wysłać Ci 2 odmiany do ukorzenienia, przyjmują się niesamowicie łatwo
Pozdrawiam Was serdecznie, życzę miłego dnia i zapraszam
Sabinko, trudno mi powiedzieć ile lat rosną moje rozchodniki, na pewno sporo, ale one szybko się rozrastają, jeśli nie masz, a chciałabyś, to będę mogła wysłać Ci 2 odmiany do ukorzenienia, przyjmują się niesamowicie łatwo
Pozdrawiam Was serdecznie, życzę miłego dnia i zapraszam
-
minismok

- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Agness
bardzo reprezentacyjnie musi byc na takiej powierzchni.......i z pewnoscia bedzie!
moze zmiescisz swoją PIEKNA IMIENNICZKE róze Agness
.......niewymagajaca,okazałą słoneczną Dame
.........własnie ją wkopałam w PK i cieszę sie jak dziecię
rozchodniki okazałe rozrastaja sie w kępe w 3 sezony!
cmokasy z gór i powodzenia
bardzo reprezentacyjnie musi byc na takiej powierzchni.......i z pewnoscia bedzie!
rozchodniki okazałe rozrastaja sie w kępe w 3 sezony!
cmokasy z gór i powodzenia
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Mam nadzieję Agnieszko, że nadrobisz zaległości w tym roku i napstrykasz sporo fotek.
Zapowiada się bardzo ciekawie i chciałabym wszystko sobie dokładnie obejrzeć.
Mam nadzieję, że już niedługo będziemy oglądać twój ogródek w pełni kwitnienia.

Zapowiada się bardzo ciekawie i chciałabym wszystko sobie dokładnie obejrzeć.
Mam nadzieję, że już niedługo będziemy oglądać twój ogródek w pełni kwitnienia.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu już pędzę do doniczkowców zobaczyć co kupiłas
Grażynko, będę cykać fotki w tym roku z całą pewnością, wcześniej jakoś nie miałam tego przyzwyczajenia, a bardzo żałuję
To naprawdę rewelacyjna pamiątka, oglądałam jakiś czas temu zdjęcia mojej Oli jak była mała, wiele jest zrobionych w ogrodzie, i trochę siłą rzeczy widać, to różnica jest niesamowita, całkowicie inaczej. Jak to cudnie powspominać i taki duży był wtedy ogród, teraz jest podzielony na połowę.
Grażynko, będę cykać fotki w tym roku z całą pewnością, wcześniej jakoś nie miałam tego przyzwyczajenia, a bardzo żałuję
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Witaj Aguś. Dobrze, że jesteś daleko od swojego ogrodu, to nie korci Cię chęć pójścia do ogrodu. A my wyglądamy tej pogody jak zbawienia, a tu zimno i nic nie można zrobić.
Straszna jest ta wiosna.
Straszna jest ta wiosna.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki