mag pisze:... ziewający hipcio
Powolna metamorfoza - 2009,cz.2
- bishop
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Moje też nie zamierzają kwitnąć. Zobaczymy, druga partia cebulek czeka na kwiecień, i trafi do ogródka

O nasionach pisalo na stronie Kwietnika, o wkladce z OBI nie
Jutro może przyjdzie, skoro w kioskach już jest.
A takie coś upolowałem przy drodze:

O nasionach pisalo na stronie Kwietnika, o wkladce z OBI nie
A takie coś upolowałem przy drodze:

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- bishop

- Kontakt:
Jadziu, ja chętnie wyrzuciłbym to w cholerę. Jak rozsadzalem zimą, to miałem pod ręką doniczki, i tak wsadzilem. Po co mi 15 sansewerii? Tylko szkoda mi...
Poza tym dla mnie doniczki na parapecie to zaledwie ersatz natury. Nie lubię ich podlewać i przestawiać, żeby okno dało się otworzyć
I te wszystkie kwiatki zajmują miejsce przynależne siewkom
W tym roku zamierzam trochę podoniczkować na ogrodzie, ale w takich dużych donicach, tak, żeby dało się podlewać wężem. Brugmansje, róże, oleander, jakieś iglaki...
Ale dzięki za chęci
Izo, też sobie tłumaczę podobieństwem zachowań do mieczyków. Skoro mieczyki kwitły, to może frezje też to zrobią. Tylko, że ta jedna jakichś plam na liściach dostała
Poza tym dla mnie doniczki na parapecie to zaledwie ersatz natury. Nie lubię ich podlewać i przestawiać, żeby okno dało się otworzyć
W tym roku zamierzam trochę podoniczkować na ogrodzie, ale w takich dużych donicach, tak, żeby dało się podlewać wężem. Brugmansje, róże, oleander, jakieś iglaki...
Ale dzięki za chęci
Izo, też sobie tłumaczę podobieństwem zachowań do mieczyków. Skoro mieczyki kwitły, to może frezje też to zrobią. Tylko, że ta jedna jakichś plam na liściach dostała
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- bishop

- Kontakt:
...i zakwitnębabi52 pisze:Krzysiu jak będziesz miał do życia kubek ziemi i to glazurowany zewnątrz i w środku, ( nie przepuszcza powietrza) podejrzewam bez odpływu to też plam dostaniesz![]()
Kaśka
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz