Oaza spokoju Hanki - 2009
- Danio
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lis 2006, o 18:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Haniu, ja się cieszę z tego śniegu, bo zapowiadają mrozy, a niektóre roślinki już się przebudziły. Pod śniegową pierzynką nie stanie im się krzywda.
Poza tym jest pięknie, wreszcie nie widać brudu i śmieci
Pozdrawiam Dorota
Poza tym jest pięknie, wreszcie nie widać brudu i śmieci
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Witaj Hanko
Śledzę Twoj wątek od początku. Postanowiłam się w końcu odezwać
. Masz to co lubię najbardziej - przepiękne lilie i cudowne róże. No i reszta też jest godna podziwu. Taki ogród jak Twój bardzo mi się podoba. Postanowiłam więc dokupić trochę bylin. Bardzo podobają mi się wysokie floksy. Zamówiłam je u Benka. Po otrzymaniu posadziłam je do doniczek. Wzięłam wszystkie kolory. Gdy zaczeły się pokazywać okazało sie, że jeden to łubin
. No ale reszta wygląda dobrze. Chcę te floksy posadzić przy południowej stronie domu. Jak myślisz, czy to dobre miejsce dla nich? Podziwiam Twój nowy zakup lilii
. Przepiękne cebule. Pozdrawiam.

Śledzę Twoj wątek od początku. Postanowiłam się w końcu odezwać

- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
Haniu chcę Ci powiedzieć ,że właśnie robię konfitury Twojego przepisu z śliwek węgierek , miałam zamrożone i akurat 3 kg mi wyszło
Jestem bardzo ciekawa jak mi wyjdą .
Kochanie napisz co u Ciebie słychać
na pewno szalejesz już w ogrodzie , ja niestety jeszcze nie mogę , bo u nas ziemia skuta mrozem
Pozdrawiam

Kochanie napisz co u Ciebie słychać

Pozdrawiam
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- bogusia177
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Hanuś Droga
wiem, że pit-olenie i te inne sprawy ,ale choć na chwilkę jedna literkę napisz -cokolwiek-Ok?/
Hanuś Ty juz poczyniłaś zakupy, ale ja nie wierzę, że na tym sie skończy. Jak tylko czas Ci pozwoli choć odrobinke zdradź, co u Ciebie? pokaz wiosenne fotki -Hanus plllllllllllliiiiiiiiiiiisssssssss!!!!!!!!!!!!!!
Brakuje nam Ciebie na forum.
Pozdrawiam :P
wiem, że pit-olenie i te inne sprawy ,ale choć na chwilkę jedna literkę napisz -cokolwiek-Ok?/
Hanuś Ty juz poczyniłaś zakupy, ale ja nie wierzę, że na tym sie skończy. Jak tylko czas Ci pozwoli choć odrobinke zdradź, co u Ciebie? pokaz wiosenne fotki -Hanus plllllllllllliiiiiiiiiiiisssssssss!!!!!!!!!!!!!!
Brakuje nam Ciebie na forum.
Pozdrawiam :P
- bogusia177
-
- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Haneczko jest już 1 maja. Czy już wrócisz na forum? Bardzo na Ciebie czekamy, na Twoje róże i lilie. Jak biała róża po zimie? Zdrowo przetrwała przymrozki?. Jakie nowe lilie kupiłaś? Czekamy.
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Hanka 1
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam Wszystkich
Przepraszam,że mnie trochę nie było ale takie życie.Miło jest mi bardzo,że pamiętacie o mnie.
Zima zrobiła mi trochę szkody w różach,najbardziej szkoda mi czerwonej pnącej,która tak Wam się podobała.Poszła cała,puszcza nowe ale czy to idą dziczki od korzenia czy właściwa zobaczymy.
U nas tradycyjnie susza.Zrobiłam parę zdjęć nie są one tak piękne jak Wasze ale nie jestem biegła w tej sztuce-wybaczcie

U mnie jest dziwny mikroklimat.Wiosna przychodzi trochę później.Lilie idą ładnie,myślę,że wszystkie zakwitną.Cesarskie korony chyba zjadła mi nornica,bo nic nie wyszło.Myślałam,że hibiskusy też przemarzły ale wczoraj zauważyłam,że mają pąki na liście,więc chyba przeżyły.
Teraz już postaram się bywać z Wami regularnie a teraz lecę do warzywniaka,bo wstyd się przyznać ale zasiana jest tylko pietruszka.
Przepraszam,że mnie trochę nie było ale takie życie.Miło jest mi bardzo,że pamiętacie o mnie.
Zima zrobiła mi trochę szkody w różach,najbardziej szkoda mi czerwonej pnącej,która tak Wam się podobała.Poszła cała,puszcza nowe ale czy to idą dziczki od korzenia czy właściwa zobaczymy.
U nas tradycyjnie susza.Zrobiłam parę zdjęć nie są one tak piękne jak Wasze ale nie jestem biegła w tej sztuce-wybaczcie

U mnie jest dziwny mikroklimat.Wiosna przychodzi trochę później.Lilie idą ładnie,myślę,że wszystkie zakwitną.Cesarskie korony chyba zjadła mi nornica,bo nic nie wyszło.Myślałam,że hibiskusy też przemarzły ale wczoraj zauważyłam,że mają pąki na liście,więc chyba przeżyły.
Teraz już postaram się bywać z Wami regularnie a teraz lecę do warzywniaka,bo wstyd się przyznać ale zasiana jest tylko pietruszka.