A co to za konkurs?
Moja kwitnąca radość-Aska cz.2
- Aska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
Jadziu - jasne, że się piszę na szafirki! Młody ogród wszystko przyjmie
. Przyślę Ci adres na pw
Agnieszko - trzeba było rozpoznać rośliny użyte do suchej kompozycji. Jałowiec, 2 trawy, 2 turzyce i jeden suchy kwiatek którego nie udało mi się rozszyfrować - ale reszta wystarczyła. Strasznie się nagłówkowałam
.
Grzesiu - konwalie z paskowanymi listkami są w sklepie Darob66 - http://www.darob.pl/
Agnieszko - trzeba było rozpoznać rośliny użyte do suchej kompozycji. Jałowiec, 2 trawy, 2 turzyce i jeden suchy kwiatek którego nie udało mi się rozszyfrować - ale reszta wystarczyła. Strasznie się nagłówkowałam
Grzesiu - konwalie z paskowanymi listkami są w sklepie Darob66 - http://www.darob.pl/
- Aska

- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
Aniu - chyba każda z nas chciałaby pociągnąć dalej "łańcuszek życzliwości". Bez ludzkiej pomocy w moim ogródku byłyby potworne pustki, niestety finanse ograniczone... Jestem ogromnie wdzięczna zielonodawcom.
Pomocą w rozszyfrowaniu służe w miarę moich skromnych umiejętności. Gatunki w miarę rozpoznaję, gorzej z odmianami
Pomocą w rozszyfrowaniu służe w miarę moich skromnych umiejętności. Gatunki w miarę rozpoznaję, gorzej z odmianami
- JolantaG

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
GRATULUJĘ ASIEŃKO z całego serduszka .Jesteś świetna .Ja to bym chyba niczego nie rozpoznała .Może za parę latAska pisze:Witam wszystkich! W cudniastym humorze - powitało mnie słońce, a w dodatku wygrałam kolejny konkurs i mam sobie wybrać 5 bylinek do ogródka!!! Jupi!!!
Trochę wieje, już wiem, czego mnie wczoraj tak "suszyło". Ale K. nie zrzędził, więc halnego nie podejrzewałam
.
Widzę ,że nawet małej wiosenki się doczekałaś .
Bidulek ,taki samusieńki ,ale nawet to cieszy .
Teraz już będzie co raz lepiej i cieplej .
Zimo ,precz .