Działka Gigusi, r.2009 cz.2
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie kochane dziewczyny z rana.
Leje u mnie dzisiaj, co za [pogoda.
Wczoraj tak pięknie było. naganiałam sie za tą pszczołą ale to była frajda. Ludzie patrzyli na mnie jak na jakiegoś wariata, co z aparatem lata.
No cóż pozostaje mi życzyć wszystkim wiosny i czekać cierpliwie. Choc pogoda nie zapowiada sie za dobrze.
Pozdrawiam serdecznie.
Leje u mnie dzisiaj, co za [pogoda.
Wczoraj tak pięknie było. naganiałam sie za tą pszczołą ale to była frajda. Ludzie patrzyli na mnie jak na jakiegoś wariata, co z aparatem lata.
No cóż pozostaje mi życzyć wszystkim wiosny i czekać cierpliwie. Choc pogoda nie zapowiada sie za dobrze.
Pozdrawiam serdecznie.
-
BOzENA1542

- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Gigo ale pięknie te krokusy wczoraj Ci się po otwierały moje wszystkie były zamknięte bo było pochmurno choć miało być wczoraj słonecznie .O dzisiejszym dniu lepiej nie mówić nawet nie chce się wyjść na dwór bo pada ,błoto okropne .Muszę iść choć na chwilę po ziemie bo muszę wsadzić do donic 2 kanny które kupiłam na alegro.
Gigo mam nadzieję że te kanny wiesz że do ogrodu możesz wsadzić dopiero w połowie maja po uprzednim zahartowaniu
Genia
Gigo mam nadzieję że te kanny wiesz że do ogrodu możesz wsadzić dopiero w połowie maja po uprzednim zahartowaniu
Genia
Guguś pytałaś się o heliotropa... ja tez go posiałam i on takie malutkie sieweczki to ma... mi dopiero wschodzi... ja go będę pikować tylko parę sztuk od razu do oddzielnych doniczek, a popikuje tak jak inne gdy ze 2 listki właściwe wypuści.
A i trzeba uważać na palące słońce bo nie lubi, ale póki co to i tak ze słońcem skąpo...
A i trzeba uważać na palące słońce bo nie lubi, ale póki co to i tak ze słońcem skąpo...
- coccinella
- 1000p

- Od: 8 kwie 2008, o 12:42