Heliotrop mówisz się nie popisał i skubaniec nawet foty nie chce pokazać
Ale sieweczki ładniutkie

Judi ja chyba sie domyślam dlaczego!! Bo Joli tak ciężko było dostać nasiona heliotropu, że postanowiła zostawić sobie zapas nasion na kilka lat. Tak trzy nasionka na sezon, to na dłuuuugo jej starczą...judyta pisze:Joluś...a powiedz mi kochana, dlaczemu Ty tak te nasionka heliotropu oszczędzasz i wysiałaś tylko trzyw tym jednego jakiegoś opóźnionego w rozwoju, chciałam powiedzieć przeciętnego inaczej
![]()
![]()

ładnie to się tak nabijać z koleżanki?? te marne 3 nasionka to rezultat wysiewu połowy paczkialana pisze:Judi ja chyba się domyślam dlaczego!! Bo Joli tak ciężko było dostać nasiona heliotropu, że postanowiła zostawić sobie zapas nasion na kilka lat. Tak trzy nasionka na sezon, to na dłuuuugo jej starczą...judyta pisze:Joluś...a powiedz mi kochana, dlaczemu Ty tak te nasionka heliotropu oszczędzasz i wysiałaś tylko trzyw tym jednego jakiegoś opóźnionego w rozwoju, chciałam powiedzieć przeciętnego inaczej
![]()
![]()
![]()
![]()

Grażynko wszystko już wysadzone do doniczekkogra pisze:Czy to pójdzie wszystko do doniczek ?
Na razie oczywiście, dopóki się nie ociepli.

Gabiś tam naopakowaniu jest napisane 'hosta niebieska' - mi się wydaje, że to bardziej chodzi o kolor jej kwiatów, w ubiegłym roku biedronka sprzedawała niebieskie i różowe ;)Gabriela pisze:A mnie znowu sklep stanął na drodze i oczywiście nie obeszło się bez zakupów...![]()
Jolu, a jak nazywa się ta niebieska hosta ?