I Hurtownia Ogrodnicza BK- na alledrogo wystawia pod nazwą: zwartnica-piękne odmiany niedrogo, zdrowe, duże cebule-warto, dodają gratisy do zakupów;tam kupiłam do kolekcji :Pasadena, Pink Blossom, Nagano,Moonlight- zdjęcia postaram się wkleić jutro....
Zieleń to życie-zielono mi - evluk
-
evluk
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 lis 2008, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
PNOS Ożarów- piękne odmiany- nie za drogie, olbrzymie cebule- od 9,00 zł do 12,00- mają swój sklep internetowy......dodają gratisy do zakupów.....
I Hurtownia Ogrodnicza BK- na alledrogo wystawia pod nazwą: zwartnica-piękne odmiany niedrogo, zdrowe, duże cebule-warto, dodają gratisy do zakupów;tam kupiłam do kolekcji :Pasadena, Pink Blossom, Nagano,Moonlight- zdjęcia postaram się wkleić jutro....
-
evluk
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 lis 2008, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Serdecznie wszystkich Witam....
Dzięki za komentarze.....
JSZFRED
Jeśli chodzi o Hippeastra-ważny jest okres spoczynku, czyli np w sierpniu przestajemy podlewać całkowicie cebule, wstawiamy do chłodnego pomieszczenia może być piwnica, gdzie przechodzą okres spoczynku np do stycznia, następnie przesadzamy do świeżej ziemi, podlewamy i zakwitają ponownie..... na stronie bodaj 14 opisałam, jak należy z nimi postępować....
moni;) - dziękuję...
nusia- piszę P.W
Monia68
Czerwony Achimenes nie wiem dlaczego, ale nie przypadł mi do gustu, zobaczymy jak będzie z uprawą tych roślin w warunkach domowych.....
Kwitnące Hippeastra na bieżąco postaram się przedstawiać.....
Mutari
Mnie też bardzo często zdarza się kupować coś innego niż miałam w zamyśle.....
Np pojechaliśmy kupić psa, a wróciliśmy do domu z kotem........
Ewa Janina Sadowska
W sprawie rozbudowy parapetów sprawa jest kiepska, natomiast w sprawie przydomowej oranżerii trwają pertraktacje z rodziną :P
Jak na razie sprawy idą w dobrym kierunku
Dzięki za komentarze.....
JSZFRED
Jeśli chodzi o Hippeastra-ważny jest okres spoczynku, czyli np w sierpniu przestajemy podlewać całkowicie cebule, wstawiamy do chłodnego pomieszczenia może być piwnica, gdzie przechodzą okres spoczynku np do stycznia, następnie przesadzamy do świeżej ziemi, podlewamy i zakwitają ponownie..... na stronie bodaj 14 opisałam, jak należy z nimi postępować....
moni;) - dziękuję...
nusia- piszę P.W
Monia68
Czerwony Achimenes nie wiem dlaczego, ale nie przypadł mi do gustu, zobaczymy jak będzie z uprawą tych roślin w warunkach domowych.....
Kwitnące Hippeastra na bieżąco postaram się przedstawiać.....
Mutari
Mnie też bardzo często zdarza się kupować coś innego niż miałam w zamyśle.....
Np pojechaliśmy kupić psa, a wróciliśmy do domu z kotem........
Ewa Janina Sadowska
W sprawie rozbudowy parapetów sprawa jest kiepska, natomiast w sprawie przydomowej oranżerii trwają pertraktacje z rodziną :P
Jak na razie sprawy idą w dobrym kierunku