Mój ogród - Ewelina - 2008r
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Nie , Haniu , Landini dotąd nie miałam .Zobaczyłam ją w ubiegłym sezonie u paco i zakochałam się w jej niezwykłym kolorze. Chciałam zamówić , ale już nie mieli cebulhanka55 pisze:Słońce, GRATULUJĘ !
Nie dość, że dokupiłaś Landini ( bo pamiętam, że ją masz),
to jeszcze dostałaś siostrę mojej, awatarkowej lali Double Prize :P
Raju, ale cudne zakupy, Ewelinko!

Ta druga - biała pełna też jest śliczna

- JacekP
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Ewelinko! Dopiero dziś nadrobiłem zaległości z czytaniem u Ciebie
Dziękuję za chęć przesłania listy białych roślin, ale póki co będę bazował na własnym materiale ze starego ogrodu, więc znam te rośliny. No i nie wiem, czy w tym roku starczy czasu na zagospodarowanie drugiej części ogrodu. Może późnym latem...?
Piękne te góry
Byłem w Alpach latem i też było cudownie. Skubnąłem wtedy parę roślin 

Dziękuję za chęć przesłania listy białych roślin, ale póki co będę bazował na własnym materiale ze starego ogrodu, więc znam te rośliny. No i nie wiem, czy w tym roku starczy czasu na zagospodarowanie drugiej części ogrodu. Może późnym latem...?
Piękne te góry

- Tulipan998
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Witaj Ewelino !
Pospacerowałem po cudnym ogrodzie ( poczytałem sobie z wilką przyjemnościa 2 części wątku ) i jestem pod wilkim wrażeniem !
. Piękne Masz swe miejsce na ziemi
. Zakupy super :P .
Pozdrawiam

Pospacerowałem po cudnym ogrodzie ( poczytałem sobie z wilką przyjemnościa 2 części wątku ) i jestem pod wilkim wrażeniem !

Pozdrawiam

|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- JLG
- Od: 15 mar 2009, o 17:16
Ewelino,
Wiem, że dołączam się do chórku zachwyconych - ale niestety takie są konsekwencje przepieknie urządzonego ogrodu, przemyślanych nasadzeń, harmonijnej i spójnej kompozycji. Niejeden architekt krajobrazu mógłby się uczyć od Ciebie.
Twój ogród jest mi bardzo bliski, gdyż wydaje mi się, że miałam go okazję zobaczyć na własne oczy (zanim jeszcze trafiłam na to forum), gdy mieszkałam na Piątkowie i zapuszczałam się na spacery w okolice kampusu UAM (jestem rodowita Poznanianką z dziada na pradziada). Teraz mieszkam w zupełnie innej części Polski i z nostalgią wspominam okres życia w Poznaniu... Zwłaszcza, że w Poznaniu ta wyczekiwana wiosna zaczynała się zawsze zdecydowanie wcześniej niż w Warszawie.
Wiem, że dołączam się do chórku zachwyconych - ale niestety takie są konsekwencje przepieknie urządzonego ogrodu, przemyślanych nasadzeń, harmonijnej i spójnej kompozycji. Niejeden architekt krajobrazu mógłby się uczyć od Ciebie.
Twój ogród jest mi bardzo bliski, gdyż wydaje mi się, że miałam go okazję zobaczyć na własne oczy (zanim jeszcze trafiłam na to forum), gdy mieszkałam na Piątkowie i zapuszczałam się na spacery w okolice kampusu UAM (jestem rodowita Poznanianką z dziada na pradziada). Teraz mieszkam w zupełnie innej części Polski i z nostalgią wspominam okres życia w Poznaniu... Zwłaszcza, że w Poznaniu ta wyczekiwana wiosna zaczynała się zawsze zdecydowanie wcześniej niż w Warszawie.
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Kontakt:
Jacku, Arturze , Elizabetko miło Was u siebie gościć:)
Joasiu, napisałaś, m.in.

Joasiu, napisałaś, m.in.
No to szkoda ,że nie poznałyśmy się , gdy jeszcze mieszkałaś w PoznaniuJLG pisze: Twój ogród jest mi bardzo bliski, gdyż wydaje mi się, że miałam go okazję zobaczyć na własne oczy (zanim jeszcze trafiłam na to forum), gdy mieszkałam na Piątkowie i zapuszczałam się na spacery w okolice kampusu UAM (jestem rodowita Poznanianką z dziada na pradziada). Teraz mieszkam w zupełnie innej części Polski i z nostalgią wspominam okres życia w Poznaniu... Zwłaszcza, że w Poznaniu ta wyczekiwana wiosna zaczynała się zawsze zdecydowanie wcześniej niż w Warszawie.

- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
luknełam na zakupy i jestem pod wrażeniem, już chciałabym je zobaczyć u Ciebie kwitnące 

serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Kontakt:
Jest tutaj : http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... sc&start=0babi52 pisze:Dobry wieczór Ewelino w jakim dziale jest Twój wątek o bukietach.Trafiłam tam kiedyś i nie mogę odnależć.
Kaśka
Zapraszam do przeglądania i współtworzenia tego wątku . Dobrych pomysłów na ciekawe , kwiatowe kompozycje z kwiatów świeżych i tzw. suszek - nigdy nie za wiele !