A pisząc, że nic z tego nie będzie miałam na myśli to zagadkowe odchylające się oczko (teraz jest w środku doniczki obłożone sphagnum)- nie jestem pewna czy pęd lub listki (jeśli miałoby to być następne keiki) zniosłyby bez szwanku koło siebie takie wilgotne środowisko.
Madzik - moje storczyki
- madzik
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 27 gru 2007, o 09:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Joasiu - keiki ma już dwa malutkie korzonki. Mam nadzieję, że dożywiane dodatkowo z zewnątrz troszkę szybciej urośnie i szybciej można je będzie odciąć i usamodzielnić
A pisząc, że nic z tego nie będzie miałam na myśli to zagadkowe odchylające się oczko (teraz jest w środku doniczki obłożone sphagnum)- nie jestem pewna czy pęd lub listki (jeśli miałoby to być następne keiki) zniosłyby bez szwanku koło siebie takie wilgotne środowisko.
- AnnaL

- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Magda ale miałaś szczęście, niech Ci długo kwitnie. Ja mam z 3 pędami w pąkach, czekam kiedy się otworzą. ;:8
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
- madzik

- Od: 27 gru 2007, o 09:12
Teoretycznie - "phalaenopsis hybryda", fiszki żadnej nie ma. Wygląda jednak jak posiadany już przeze mnie "rasowiec" z rodowodemJolusia pisze:Sliczne, a wiesz co to jest??

Aniu - ja też nie mogę się doczekać aż porozkwitają te wszystkie pączki. Drugi pęd już zaczyna się rozgałęziać
- Storczykowa

- Od: 7 lut 2008, o 19:31