A najbardziej to mi się w nim podoba ta włochata warżka
Kolekcja Agaty :-)))
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Liodoro już mam. a 90 zł to strasznie dużo. nie dałabym tyle nawet za kwitnącego. jak kiedyś nadarzy się okazja, to chętnie dokupiłabym drugie Liodoro. nie mam miejsca, ale Liodoro to jeden z moich najulubieńszych Phalaenopsisów, jest piękny i pachnie. obecnie moje największe marzenia to Phal. biały z mazami i lueddemaniana. i jeszcze equestris, violacea blue... z equestrisem większych problemów nie będzie, bo widywałam je na wystawie. te pozostałe widziałam tylko na zdjęciach. myślę, że violacea blue jest bardzo rzadki, ale jest taki cudnie fioletowy... ewentualnie mógłby być rózowy violacea.agata0806 pisze:Storczykowa Phal.Liodoro można kupić w sklepie internetowym ORCHIDMANIA,dwie rośliny w jednej doniczce za 90 zł ;:6
Ja mam dwa,czekam teraz na kwitnienie drugiego ;:13
- orange30

- Od: 27 paź 2007, o 22:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agatko musisz pokazywać takie cuda?????
Niedługo z torbami pójdę, albo do psychiatryka
Swojego pierwszego sabotka kupowałam z pewną dozą nieśmiałości, z ciekawości po części, bo nie powiem, że podobają mi się od zawsze. Nawet jak jeszcze nie było w Polsce storczykomanii to już mi się sabotki podobały, lecz nie można było ich w kwiaciarni kupić. Teraz chyba będą grały pierwsze skrzypce w mojej kolekcji

Niedługo z torbami pójdę, albo do psychiatryka Swojego pierwszego sabotka kupowałam z pewną dozą nieśmiałości, z ciekawości po części, bo nie powiem, że podobają mi się od zawsze. Nawet jak jeszcze nie było w Polsce storczykomanii to już mi się sabotki podobały, lecz nie można było ich w kwiaciarni kupić. Teraz chyba będą grały pierwsze skrzypce w mojej kolekcji
- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Śliczny nabytek
Ja mam tylko seryjnego Pinocchio' Yellow', ale coraz częściej myślę o zakupie kolejnego, ale raczej ciepłolubnego :P
Agatko, czy ten należy do chłodnolubnych?
Agatko, czy ten należy do chłodnolubnych?
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- agata0806
- 1000p

- Od: 11 lut 2009, o 14:12
Orange chyba aż tak źle to nie będzie hehe...
Ja jakoś najbardziej Phalaenopsisy lubię ale inne również posiadam ;:13
Gucia niestety nie wiem czy to jest chłodnolubny czy inny,nie znam się na Sabotkach..
Stoi już u teściowej na parapecie,podobał się strasznie..Powiedziała że takiego jeszcze nie widziała..
No a ja też się cieszę bo będę miała Phal.Modesta i Lueddemanniana
Lueddmanniana wygląda tak..

Ja jakoś najbardziej Phalaenopsisy lubię ale inne również posiadam ;:13
Gucia niestety nie wiem czy to jest chłodnolubny czy inny,nie znam się na Sabotkach..
Stoi już u teściowej na parapecie,podobał się strasznie..Powiedziała że takiego jeszcze nie widziała..
No a ja też się cieszę bo będę miała Phal.Modesta i Lueddemanniana
Lueddmanniana wygląda tak..

- AnnaL

- Od: 2 lut 2008, o 14:45
Agatko gratuluje nowego zakupu, a kiedy będą zdjęcia- takie cudeńko wypada pokazać. Mogę zapytać- gdzie takie cuda sprzedają?
Pozdrawiam Ania
Pozdrawiam Ania
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Rafael1979
- 100p

- Od: 29 sty 2008, o 16:51
- AnnaL

- Od: 2 lut 2008, o 14:45
Dzięki. Mysśałam, że można troche bliżej.
Początek mojej przygody.
))
-
elizabett-1977
- 200p

- Od: 20 sty 2009, o 14:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.