Ogród Moni cz.1
- Alania
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 lip 2008, o 21:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Anabelle niestety nie ma - zamówiłam na Allegro i razem z przesyłką wyjdzie mnie to niemało - ok.40zł
Nie mogłam sobie odmówić tego zakupu, a szkoda mi było kasiorki, więc namówiłam małżonka i ... końcem tygodnia powinna przyjść do mnie
W razie czego będzie na męża, że On się dał namówić na taki drogi zakup

- hanka55

- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Hihihihi, to znaczy , że jesteś Ogrodnicą przez duże " O" !vertigo pisze: Azalii i hortensji mam już sporo, ale skusiłam się jeszcze na hortensję Anabelle, którą zaraziłam się również na forum. Powinna do mnie przyjść za tydzień. U nas w ogrodniczym są ładne hortensje krzewiaste - Grandiflorum i inne po 18zł za spore krzewy, ale chyba na razie mi wystarczy, bo już mam pusto w porfelu przez te kwiatki
.
Przypadłość dziurawego portfela, to niestety dziwny wyróżnik, tego stanu
I żebyś nie myślała, że Ci nie współczuję mOni, dam Ci tylko antykoncepcyjny link.
( Antykoncepcyjny, bo jeszcze nic nie ma w ofercie, ale są obrazki
Ale, gdybyś zabładziała do Stryszawy...
http://www.topogrody.cba.pl/
Monia kupiłaś moje chciejstwo, moją miłość zaszczepioną przez Hanię
Ja jeszcze liczę, że u nas w szkółce się pojawi...jak nie to też będę polować na aledrogo.
Na razie napisałam do szkółki
Ja jeszcze liczę, że u nas w szkółce się pojawi...jak nie to też będę polować na aledrogo.
Na razie napisałam do szkółki
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- Cynthia

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dzięki Monivertigo pisze:Cynthio, jak przyjdzie po niedzieli paczka,to powiem, czy warta zakupu. Sprzedawca ma je jeszcze w szkółce w razie czego, więc upomnij się o namiary na priv jak będę się chwaliła, że paczka już przyszłaCynthia pisze:Moni jeżeli jesteś zadowolona to ja poproszę![]()
Dziękuję
na pewno się przypomnę
Pozdrawiam słonecznie - Baśka 
wow ...a w jakiej cenie była ? ta biała new Dawn?vertigo pisze:ZaszalałamKupiłam w OBI azalię, rhododendrona Brigitte (malutki za 9zł), wierzbę Iwa, biały łubin, jaśminowca i pnącą różę White New Dawn.
z uśmiechami Iza
u liski
u liski