Dalo do mnie zawitała wiosna, świeci słonko i jest pięknie...
Dala- mój piękny ogród cz.1
-
x-d-a
Aniu,
Taro,
Ido
Gieniu,
Cynthio,
Dzięki za wizytę i poranną kawkę.
U mnie dzisiaj kolejny paskudny
dzień, zimno i pada deszcz. Tak że zazdroszczę ci Cynthio słoneczka, ale mam nadzieję, że u mnie w końcu się wypada i weekend będzie ładny. A z drugiej strony taka ilość wilgoci w glebie, a póżniej kilka ciepłych dni i wegetacja ruszy z kopyta
Dzisiaj w Biedronce były różne kłącza i cebule po 2,99 i nawet niektóre całkiem fajne. Ja, oczywiście nie mogłam przejść obojętnie i kupiłam kosaćce holenderskie, które są świetne na rabatę cebulową , bo kwitną w czerwcu, akurat, jak skończą się tulipany. No i ten piękny kolor
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Taro,
Ido
Gieniu,
Cynthio,
Dzięki za wizytę i poranną kawkę.
U mnie dzisiaj kolejny paskudny
Dzisiaj w Biedronce były różne kłącza i cebule po 2,99 i nawet niektóre całkiem fajne. Ja, oczywiście nie mogłam przejść obojętnie i kupiłam kosaćce holenderskie, które są świetne na rabatę cebulową , bo kwitną w czerwcu, akurat, jak skończą się tulipany. No i ten piękny kolor
Pozdrawiam i życzę miłego dnia

-
x-d-a
Ido, Gieniu,
warto zajrzeć do B., pod warunkiem, że jeszcze wszystkiego nie wykupili, bo zainteresowanie było duże.
Ido, eukomis strasznie mi się podoba, ale w cudzych ogródkach. Do mojego jest zbyt egzotyczny; staram się jednak zachować styl mojego ogrodu i siłą woli powstrzymać od przypadkowych zakupów.
Tak wyglądały moje tulipanki parę dni temu. Mam nadzieję, że ostatnie ochłodzenie i opady śniegu im nie zaszkodziły.
warto zajrzeć do B., pod warunkiem, że jeszcze wszystkiego nie wykupili, bo zainteresowanie było duże.
Ido, eukomis strasznie mi się podoba, ale w cudzych ogródkach. Do mojego jest zbyt egzotyczny; staram się jednak zachować styl mojego ogrodu i siłą woli powstrzymać od przypadkowych zakupów.

Tak wyglądały moje tulipanki parę dni temu. Mam nadzieję, że ostatnie ochłodzenie i opady śniegu im nie zaszkodziły.
-
x-d-a
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dalo wieczorkiem ,no gdzieś za godzinę pojadę ,bo nie wytrzymam przecież
Dlaczego u mnie nie ma takich tanich liljowców
14 ZŁ to rozbój w biały dzień.Dalo zapytam
choć mi głupio -Czy nie masz może nadwyżek roślin do miejsc cienistych :?:Jak coś jestem chętna. Możesz nie odpowiadać
Mam takie miejsce i muszę je obsadzić .Zdjęcie na p.w.Moniak juz myśli nad projektem może i ty w wolnej chwili co
PLISS

-
x-d-a