Mój ogród - Ewelina - 2008r
- Ewelina
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Jolu, Renatko - dziękuję 
To kwestia treningu...a wtedy zyskać można wiele bezcennych nocnych godzin , by wałęsać się po cudzych ogródkach... 
A że w ogrodzie nie ma na razie niczego, co warto by fotografować , pokażę Wam niebo nad ogrodem (i kawałek brzozy z nagimi jeszcze gałązkami)...

Nie wiem , jak inne panie, ale ja pracuję nad tym , by nie spać w ogólelucy09 pisze:Dziewczyny, jak Wy możecie tak póżno nie spać? Zazdroszczę.![]()
![]()
A że w ogrodzie nie ma na razie niczego, co warto by fotografować , pokażę Wam niebo nad ogrodem (i kawałek brzozy z nagimi jeszcze gałązkami)...

-
x-d-a
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
Bogusia2
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewelinko i co będziesz robić teraz z tymi cebulami? Bo chyba jeszcze nie możesz ich posadzić w ziemi?
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
- Ewelina
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Na razie wstawiłam karton do chłodnej skrytki ogrodowej. Po niedzieli jednak posadzę do donic - tak radzi producent. Gdy ziemia w ogrodzie całkiem już rozmarznie i zrobi się cieplej , wtedy trafia na docelowe stanowiska na rabatach .Bogusia2 pisze:Ewelinko i co będziesz robić teraz z tymi cebulami? Bo chyba jeszcze nie możesz ich posadzić w ziemi?