Moja działka - rydnor 2009
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Witam Wszystkich Miłych Gości
Geniu;pogoda,widzisz jaka jest,raz słońce,raz deszcz.Sobota ma być ładna,wybieram się na działkę,byle nie wiało.Te kwiatki to Ziemowity.
Ida;to dopiero namiastka wiosny,ale coś się zaczęło.
Danuta;zgadzam się z Tobą.Chyba Jesteś pierwszy raz u mnie - dzięki.Zapraszam.
Monika;dzięki za odwiedziny,co u Ciebie z Wiosną?.
Ewa Janina,Irena,Asia,piszę o Was razem, bo trafnie odgadłyście,że to Ziemowity.Ewo tak, pierwsze prace rozpoczęte,następne przyjdą same.Asiu jaka u Ciebie pogoda?
Krzysiu;to prawda,miło poznać i porozmawiać,chociaż na odległość.Chyba Wszyscy tego Potrzebujemy!!!.
Serdecznie Wszystkich Pozdrawiam.Ryszard

Geniu;pogoda,widzisz jaka jest,raz słońce,raz deszcz.Sobota ma być ładna,wybieram się na działkę,byle nie wiało.Te kwiatki to Ziemowity.
Ida;to dopiero namiastka wiosny,ale coś się zaczęło.
Danuta;zgadzam się z Tobą.Chyba Jesteś pierwszy raz u mnie - dzięki.Zapraszam.
Monika;dzięki za odwiedziny,co u Ciebie z Wiosną?.
Ewa Janina,Irena,Asia,piszę o Was razem, bo trafnie odgadłyście,że to Ziemowity.Ewo tak, pierwsze prace rozpoczęte,następne przyjdą same.Asiu jaka u Ciebie pogoda?
Krzysiu;to prawda,miło poznać i porozmawiać,chociaż na odległość.Chyba Wszyscy tego Potrzebujemy!!!.
Serdecznie Wszystkich Pozdrawiam.Ryszard

- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Rysiu mam nadzieję że tak będzie jak zapowiadają zresztą dziś też od rana słońce tylko w nocy troszkę przymroziło .Ja już w ogrodzie mam dość ładnie zrobione i to mnie cieszy martwi tylko mróz bo już odkryłam roślinki .No i słyszałam że nie można palić liści ani gałęzi a nie ma co z tym zrobić
Genia
Genia
Geniu;tak, pogoda dzisiaj była ładna,ale dzisiaj nie mogłem jechać na działkę,byliśmy na imieninach - Bożeny.Ale tak jak mówiłem,jutro jadę na działkę,chyba żeby padało,ale tego nie zapowiadali.Ja z paleniem gałęzi nie mam kłopotu,palę w piecu.
Asiu;współczuję Ci tej śniegowej katastrofy,muszę zajrzeć do Ciebie,może Dałaś zdjęcia.Serdecznie Was Pozdrawiam.Ryszard

Geniu;dalsze zdjęcie znanej Ci alei nr.3 po deszczach. Zdjęcie nr. 2 tu palę gałęzie.
Asiu;współczuję Ci tej śniegowej katastrofy,muszę zajrzeć do Ciebie,może Dałaś zdjęcia.Serdecznie Was Pozdrawiam.Ryszard

Geniu;dalsze zdjęcie znanej Ci alei nr.3 po deszczach. Zdjęcie nr. 2 tu palę gałęzie.
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt: