Kolorowy ogród Geni - 2009r - 2cz.
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dobry wieczór Geniu,
mimo okropnej pogody, spędziłam dziś sporo czasu na zewnątrz. Musze co dzień wychodzić z małym na spacer, bo w domu krótko śpi i potem jest marudny. W ogrodzie jednak wiele nie udało mi się zdziałać, bo większość czasu spędziłam chodząc z wózkiem. Było za zimno na pielenie, ręce mi grabiały.
Już powoli odczuwam, że wiosna będzie malutko czasu na forum. Choć chwila musi się codziennie znaleźć
Czy te krokusy powyżej to już tegoroczne???
Miłego wieczoru Ci życzę i kolorowych kwiatowych snów :P
mimo okropnej pogody, spędziłam dziś sporo czasu na zewnątrz. Musze co dzień wychodzić z małym na spacer, bo w domu krótko śpi i potem jest marudny. W ogrodzie jednak wiele nie udało mi się zdziałać, bo większość czasu spędziłam chodząc z wózkiem. Było za zimno na pielenie, ręce mi grabiały.
Już powoli odczuwam, że wiosna będzie malutko czasu na forum. Choć chwila musi się codziennie znaleźć
Czy te krokusy powyżej to już tegoroczne???
Miłego wieczoru Ci życzę i kolorowych kwiatowych snów :P
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu wszystkie zdjęcia robione są dziś przed południem . Ja też sporo byłam w ogródku ale nie pracowałam raczej szukałam wiosny .Bardzo mnie cieszą ciemierniki pełne które mają pąki bo nie widziałam jak kwitną .
Ja też życzę miłego wieczoru i kwiatowych snów.
Witaj Danusiu czasem trzeba obejrzeć inne ogrody też zrobiłam to z wielką przyjemnością
Genia
Ja też życzę miłego wieczoru i kwiatowych snów.
Witaj Danusiu czasem trzeba obejrzeć inne ogrody też zrobiłam to z wielką przyjemnością
Genia