(trochę Ci zaśmiecę wątek ;))
Ciekawe nasionka, ciekawe, dobrze, że w końcu dotarły. W poprzednim tygodniu złamałam się i kupiłam dwie paczki astrów

A ja nie wiem czemu wszyscy na nie narzekają. Miałem w zeszłym roku kilkanaście paczek nasion z tej firmy i w sumie tylko z 2 nic nie wyszło.judyta pisze:Joluś a dlaczego??jol_ka pisze:na początek nasionka od pana L spod Elbląga - zakupione jako pierwsze okazały się ostatnimi![]()
Obraziłaś się na nasionka czy na pana L.?![]()
Ewuś miło Cię znów gościćDaisy pisze:Witaj Jolu, wreszcie znalazłam Twój nowy wątek
Ala właśnie z tych zdjęć pamiętam tę cynię i po prostu MUSIAŁAM ją mieć!!alana pisze:Jolu, cynię Peppermint miałam w ubiegłym sezonie i wyglądała tak samo, jak na opakowaniuMoże pamiętasz moje fotki z lata, bo odpowiednią sesję im zrobiłam ;)
wybacz ale jakoś Ci nie wierzę - może dlatego że sam jeszcze dokupiłem ??? :Pjol_ka pisze:Karol to już moje ostatnie nasionka, przysięgam!!! teraz czas na róże, liliowce i cała masę innych chorób roślinnychk-c pisze:no Jolu całkiem nieźle idziesz z Tymi zakupamimi ostatnio przybyło troszkę nasionek ... czy to moja wina że same w ręce wpadaają :P
![]()
![]()
Ogarnęła nas jakaś choroba zakaźna która rozprzestrzenia się po całym forum, choroba kupowania.k-c pisze:wybacz ale jakoś Ci nie wierzę - może dlatego że sam jeszcze dokupiłem ??? :Pjol_ka pisze:Karol to już moje ostatnie nasionka, przysięgam!!! teraz czas na róże, liliowce i cała masę innych chorób roślinnychk-c pisze:no Jolu całkiem nieźle idziesz z Tymi zakupamimi ostatnio przybyło troszkę nasionek ... czy to moja wina że same w ręce wpadaają :P
![]()
![]()