Kolorowy ogród Geni - 2009r - 2cz.
- Grzesiu
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 gru 2008, o 13:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
cześć siostra!!!
avatarek piękny......jeśli Ty wyglądasz jeszcze lepiej na żywo.....to chyba musimy się spotkać
Ale nie moge się przyzwyczaić
Do drugiej siostry też........byle by trzecia nie zmieniła....
Dziś widziałem piękne piwonie w ogrodniczym,ale ja jestem niecierpliwy i nie chce mi się czekać z 3-4 lata na kwiaty
tu było wieeeelkie G.........ale jest bratek...

avatarek piękny......jeśli Ty wyglądasz jeszcze lepiej na żywo.....to chyba musimy się spotkać
Ale nie moge się przyzwyczaić
Do drugiej siostry też........byle by trzecia nie zmieniła....
Dziś widziałem piękne piwonie w ogrodniczym,ale ja jestem niecierpliwy i nie chce mi się czekać z 3-4 lata na kwiaty
tu było wieeeelkie G.........ale jest bratek...

- jollla500

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Gieniu Kochana u mnie też dziś było strasznie zimno i nawet padał grad
Gieniu mam do Ciebie takie pytanie, zajrzałam na Twój email i widzę że też masz w wp.
Pytałam się już o to na moim wątku, ale nikt mi nie odpowiedział
Otóż od jakiegoś czasu na pocztę przychodzą powiadomienia jakby w skrócie, co trochę utrudnia mi dotarcie najpierw do tego ogrodu do którego chciałabym zajrzeć w pierwszej kolejności.
Kiedyś było tak:
Powiadomienie o odpowiedzi ogród Małgosi
Teraz jest tak :
Powiadomienie o odpowiedzi..............
Gieniu czy u Ciebie też tak jest
Gieniu mam do Ciebie takie pytanie, zajrzałam na Twój email i widzę że też masz w wp.
Pytałam się już o to na moim wątku, ale nikt mi nie odpowiedział
Otóż od jakiegoś czasu na pocztę przychodzą powiadomienia jakby w skrócie, co trochę utrudnia mi dotarcie najpierw do tego ogrodu do którego chciałabym zajrzeć w pierwszej kolejności.
Kiedyś było tak:
Powiadomienie o odpowiedzi ogród Małgosi
Teraz jest tak :
Powiadomienie o odpowiedzi..............
Gieniu czy u Ciebie też tak jest
No widzisz Geniu bo to jest tak że jak ja zadam Ci pytanie rano to jak wracam wieczorem to się przebijam przez jakieś 5 stron żeby znaleźć odpowiedź hehe po prostu nie nadążam za Twoim wątkieme-genia pisze:Witaj tato miło Cię gościć
Piotrze ja już wklejałam ale rozumiem że sporo by się trzeba cofać więc wkleję ponownie chciałam zrobić dziś, ale bardzo zimno i deszcz zaczął kropić.
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wiem Piotrek wiem dlatego jeszcze raz wkleiłam zdjęcia ,wiem ,wiem wszyscy na mnie się narzekają zasługuje napiterek pisze:No widzisz Geniu bo to jest tak że jak ja zadam Ci pytanie rano to jak wracam wieczorem to się przebijam przez jakieś 5 stron żeby znaleźć odpowiedź hehe po prostu nie nadążam za Twoim wątkieme-genia pisze:Witaj tato miło Cię gościć
Piotrze ja już wklejałam ale rozumiem że sporo by się trzeba cofać więc wkleję ponownie chciałam zrobić dziś, ale bardzo zimno i deszcz zaczął kropić.