Moja skromna działka Ada.kj cz.1
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja mam już największy komfort bo już nic nie muszę.
Na pewno jeżeli się jeszcze się pracuje, i ma się tą przyjemność bycia samemu sterem i okrętem, to jest to wygoda. A propos makijażu to też nie wyobrażałam sobie wyjścia z domu bez pełnego makijażu, zrobionych włosów, obcasów. A dziś już zaczynam być misiem co to nie chce mi się.

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
czemu lepiej ????Cynthia pisze:Faceci mają lepiej...
po prostu inaczej :P
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- k-c
- Przyjaciel Forum

a kto wam każe???:P robicie to same z własnej nieprzymuszonej woli ...Cynthia pisze:Karolu ,nie musisz wstawać godzinę wcześniej ,żeby się umalować i uczesać![]()
Już tylko ten przykład stawia Was w lepszej sytuacji...macie szybciej ,prościej i ....lepiej
niektórzy faceci też wstają godz wcześniej by zrobić sobie np fryz :P (też z własnej woli - na szczęście się do nich nie zaliczam)
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- Cynthia

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
Właśnie takiej odpowiedzi się spodziewałamk-c pisze:a kto wam każe???:P robicie to same z własnej nieprzymuszonej woli ...Cynthia pisze:Karolu ,nie musisz wstawać godzinę wcześniej ,żeby się umalować i uczesać![]()
Już tylko ten przykład stawia Was w lepszej sytuacji...macie szybciej ,prościej i ....lepiej
Ja nie mowię czy ktoś mi każe czy nie.Stwierdzam fakt.Jest jak jest i w tej sytuacji Wy macie prościej...
Pozdrawiam słonecznie - Baśka 
eeeee...oni pychol codziennie muszą golić.
To ja wolę swój malować.
To ja wolę swój malować.
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- k-c
- Przyjaciel Forum

wy się depilujecie więc możecie rzadziej :P i teraz to Wy macie lepiej :PCynthia pisze:Oni tylko pychol golą a my całe się skrobiemy-i znowu mają lepiej
ale trzeba skończyć bo nas zaraz wygonią z ogródka za zmianę tematu :P
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Witam Cię Cyntio. Rano byłam na basenie, więc nie mogłam się z Tobą przywitać. Wczoraj mnie zmobilizowałaś do pikowania, więc to zrobiłam. Dziś siewki wyglądają tak

W nastepnym tygodniu muszę jeszcze popikować lobelie, dzwonek irlandzki oraz dalie jednoroczne

natomiast po raz pierwsz od 6 grudnia mam gwiazdę betlejemską, która cały czas pięknie kwitnie. Z reguły opadały mi liście i do świat nie było już kwiatka. A w tym roku jeszcze dziś kwitnie

W nastepnym tygodniu muszę jeszcze popikować lobelie, dzwonek irlandzki oraz dalie jednoroczne

natomiast po raz pierwsz od 6 grudnia mam gwiazdę betlejemską, która cały czas pięknie kwitnie. Z reguły opadały mi liście i do świat nie było już kwiatka. A w tym roku jeszcze dziś kwitnie

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
- LILA 51
- 1000p

- Od: 14 maja 2008, o 21:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Ado , bardzo ładnie Ci wzeszły te siewki i lobelia już gotowa do pikowania , kiedy ją siałaś?
Moja jeszcze nie wschodzi , no ale to może za wcześnie bo siałam ją przed tygodniem .
pozdrawiam Lila
pozdrawiam Lila
Zapraszam
Zapraszam