Albo przesilenie wiosenne
Dala- mój piękny ogród cz.1
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dalu ja na tym forum jestem już trzeci rok.
Były zgrzyty, nawet mocne ale forum przetrwało.
Mam nadzieję, że będzie trwać nadal.
Uczymy się tutaj nie tylko pasji, poznawania ludzi ale też tolerancji wobec siebie nawzajem.
Jeśli ktoś niechcący coś palnie, powinien przeprosić. A reszta powinna mu wybaczyć. Bo to zdarza się każdemu.
Jeśli puszczą nerwy, powinien dać sobie na wstrzymanie, odpocząć i spokojnie powrócić jeśli chce.
Ale jeśli jest nieuczciwy, zrzuca winę na innych, obraża lub chce zdominować wszystkich, jest nietolerancyjny to lepiej żeby poszukał innego miejsca w którym będzie mu dobrze.
Takie jest życie. A że jest nas tutaj sporo, to i czasem zdarzają się spięcia, którymi nie należy się zbyt przejmować.
Najważniejsze, że większość jest uczciwa i nie żywi urazy z byle powodu.
Zawiązują się przyjażnie, pogłębiają pasje i o tym należy pamiętać.
Wszyscy razem stanowimy żywą encyklpedię wiedzy praktycznej i tylko to się liczy.

Były zgrzyty, nawet mocne ale forum przetrwało.
Mam nadzieję, że będzie trwać nadal.
Uczymy się tutaj nie tylko pasji, poznawania ludzi ale też tolerancji wobec siebie nawzajem.
Jeśli ktoś niechcący coś palnie, powinien przeprosić. A reszta powinna mu wybaczyć. Bo to zdarza się każdemu.
Jeśli puszczą nerwy, powinien dać sobie na wstrzymanie, odpocząć i spokojnie powrócić jeśli chce.
Ale jeśli jest nieuczciwy, zrzuca winę na innych, obraża lub chce zdominować wszystkich, jest nietolerancyjny to lepiej żeby poszukał innego miejsca w którym będzie mu dobrze.
Takie jest życie. A że jest nas tutaj sporo, to i czasem zdarzają się spięcia, którymi nie należy się zbyt przejmować.
Najważniejsze, że większość jest uczciwa i nie żywi urazy z byle powodu.
Zawiązują się przyjażnie, pogłębiają pasje i o tym należy pamiętać.
Wszyscy razem stanowimy żywą encyklpedię wiedzy praktycznej i tylko to się liczy.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
x-d-a
- Cynthia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dalo ten rozdeptany chyba Cię musiał strasznie zdenerwowaćdala pisze:Hej,
witam wszystkich wieczorem.
Pogoda dzisiaj była niespecjalna, sporo padało, ale wykorzystałam chwilkę bez deszczu i wyskoczyłam na ogródek. Zrobiłam porządek na jednej rabacie, wyniosłam chyba tonę suchych liści i skróciłam hortensje bukietowe. Pod tymi liśćmi znalazłam już całkiem duże hiacynty i nawet jednego niechcący rozdeptałam.
Jak jutro będzie słoneczko, to zrobię zdjątka.
A na zdjęcia czekam z niecierpliwością
Pozdrawiam słonecznie - Baśka 
-
x-d-a
Cynthio, żebyś wiedziała, że deczko się wkurzyłam, jak zobaczyłam to smętne coś, co miało niebawem być hiacyntem
Grażynko, pięknie to wszystko ujęłaś. Tak to czuję i tak chciałabym, żeby było.
Najlepiej by jednak było, żebyśmy wszystko, co złe, podłe, nieszczere zostawiali w realu, a nasze forum było oazą dobroci, życzliwości i pasji, naszej ogrodowej pasji. ;:25
Grażynko, pięknie to wszystko ujęłaś. Tak to czuję i tak chciałabym, żeby było.
Najlepiej by jednak było, żebyśmy wszystko, co złe, podłe, nieszczere zostawiali w realu, a nasze forum było oazą dobroci, życzliwości i pasji, naszej ogrodowej pasji. ;:25
-
x-d-a
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dala dobrze mówi - wiecie jak mi się dobrze pracowało w sobotę przy skalniaku podczas mżawki - rewelka 
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki