Witaj Jolu
Ogródek AGNESS cz.1
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Aguś. No ta zima widać nie chce odejść i czemu u Ciebie sobie postanowiła zostać?
Aż mi głupio dawać wiosenne fotki, jak u niektórych osób jeszcze tyle śniegu. Choc ja sie cieszę, bo szybciej u siebie wszystko zrobię, powoli doprowadze wszystko sama, aby potem już tylko podziwiać jak wszystko rośnie.
Mam nadzieję, że i u Ciebie szybko się wyklaruje wreszcie ta pogoda, czego z całego serducha Ci zyczę.Pozdrawiam Aguniu i miłego dnia
Aż mi głupio dawać wiosenne fotki, jak u niektórych osób jeszcze tyle śniegu. Choc ja sie cieszę, bo szybciej u siebie wszystko zrobię, powoli doprowadze wszystko sama, aby potem już tylko podziwiać jak wszystko rośnie.
Mam nadzieję, że i u Ciebie szybko się wyklaruje wreszcie ta pogoda, czego z całego serducha Ci zyczę.Pozdrawiam Aguniu i miłego dnia
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Maju
już niedługo wszyscy się doczekamy wiosny
jedni wcześniej , inni później, ale wszędzie będzie tak samo piękna
Izuś u mnie śnieg się jeszcze trzyma, chociaż też jest niesamowicie mokry, moja Ola dziś przyszła do domu z dosłownie cieknącymi skarpetkami , od razu było moczenie nóg w gorącej wodzie z solą.
Izuś u mnie śnieg się jeszcze trzyma, chociaż też jest niesamowicie mokry, moja Ola dziś przyszła do domu z dosłownie cieknącymi skarpetkami , od razu było moczenie nóg w gorącej wodzie z solą.
Na umarznięte nózki polecam babcine, wełniane skarpety.
Tzn nie po babci tylko takie przez babcię robione.
Cudo!!!
Tzn nie po babci tylko takie przez babcię robione.
Cudo!!!
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę