Nawet nie wiedziałam ,że Ty masz taki piękny ogród
Ogród Igi - cz.3
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
iga23

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Bożenko , mi również miło, i myślę, że spotkamy się nie raz.
Witaj Moniko, dzięki za kwiatki, zaczynam nadrabiać zaległości forumowe, po pracowitym weekendzie.
Aniu, masz faktycznie piękne i wielkie tereny do zagospodarowania.Ale masz też pomocników, a roślinki rosną tak szybko , że za kilka lat nie będziesz wierzyła w stare zdjęcia.
Liska, dzięki za wizytę.Malarze mają dziś skończyć, sprzątanie przy moim trybie pracy to do końca tygodnia.
Marysiu, jak się trochę wyrobię to lecę Cię odwiedzić.
Ewuniu, mam nadzieję ,że ja kreta polubię, bo nic innego nie zostało.
Witaj Moniko, dzięki za kwiatki, zaczynam nadrabiać zaległości forumowe, po pracowitym weekendzie.
Aniu, masz faktycznie piękne i wielkie tereny do zagospodarowania.Ale masz też pomocników, a roślinki rosną tak szybko , że za kilka lat nie będziesz wierzyła w stare zdjęcia.
Liska, dzięki za wizytę.Malarze mają dziś skończyć, sprzątanie przy moim trybie pracy to do końca tygodnia.
Marysiu, jak się trochę wyrobię to lecę Cię odwiedzić.
Ewuniu, mam nadzieję ,że ja kreta polubię, bo nic innego nie zostało.
-
iga23

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Podobno mam ogrodniczego kota. ale na poważnie to nie , mam psa Goldena i świetnie łapie myszy, niestety krety go nie interesują. a może i lepiej , bo na spacerze to kopie takie jamy, że roślinek w ogóle by nie było po jego interwencji.mariasen pisze:Iga, czy masz kota? Podobno kot jest niezłym sposobem na krety i nornice.
- Babopielka

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przebrnęłam przez cały Twój ogród
strona po stronie
ale musiałam zobaczyć cały
Sosny macie piękne i jakie duże ,chyba były sadzone takie większe , bo niemożliwe ,żeby Wam tak szybko urosły
Reszta roślin też wypasiona i ja się kompleksów nabawiłam
Z tego co mówiłaś to Wasz ogród ma trzy lata
jeśli tak to ja chylę czoła przed Wami
Nasz ogród ma 11 lat ,a przy Waszym wygląda jak kopciuszek , aż wstyd będzie go pokazać