Powolna metamorfoza - 2009,cz.2
- agape
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 lip 2008, o 21:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Krzysiu, jak Ty sprytny- założyłes wątek "Czekanie na Wiosnę" i Wiosna do Ciebie najpierw przyszła. Jakbym wiedziała, to tez bym ją tak kusiła! ;)
Piękna jest u Ciebie...Taka już nie-do-odwołania!
Ja staram się patrzeć za okno bardziej niż na forum, bo patrząc na Wasze foty, już wystawiałabym leżak do ogrodu!
A u mnie zimno, buro i wszystko jeszcze śpi!
Zdjęcia przepiękne! Takie intymne...Aż głupio oglądać te zdjęcia....pierwsze oznaki Wiosny u Ciebie!
To dziwne, ale czy Wiosna może być intymna? Może dlatego, że nie przychodzi do wszystkich na raz, - dlatego ma ten czas, aby do każdego z nas przyjść osobno? Natura jest niesamowita! Taka nie hurtowa, nie zbiorcza...choć dla wszystkich.
Aż mi głupio, mówię Ci, bo do mnie jeszcze nie przyszła. Więc wam nie przeszkadzam...
Piękna jest u Ciebie...Taka już nie-do-odwołania!
Ja staram się patrzeć za okno bardziej niż na forum, bo patrząc na Wasze foty, już wystawiałabym leżak do ogrodu!
A u mnie zimno, buro i wszystko jeszcze śpi!
Zdjęcia przepiękne! Takie intymne...Aż głupio oglądać te zdjęcia....pierwsze oznaki Wiosny u Ciebie!
To dziwne, ale czy Wiosna może być intymna? Może dlatego, że nie przychodzi do wszystkich na raz, - dlatego ma ten czas, aby do każdego z nas przyjść osobno? Natura jest niesamowita! Taka nie hurtowa, nie zbiorcza...choć dla wszystkich.
Aż mi głupio, mówię Ci, bo do mnie jeszcze nie przyszła. Więc wam nie przeszkadzam...
- krzysztofkhn

- Od: 15 wrz 2008, o 09:21
- bishop

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witajcie,
Założyłem wątek czekanie na wiosnę, ale nie zawiązałem czerwonej wstążeczki
I ktoś ją zauroczył. Wczoraj zimnica straszna, już drugi dzień z kolei leje, kapie, mży. Nieprzyjemnie jak w najczarniejszym listopadzie.
Z tego, co piszecie, to wiosna krąży po kraju i szuka miejsca, gdzie osiąść. Na chwilę przycupnie, potem idzie dalej...
Nawet zdjęć się nie chce robić, bo światło słabe, grunt mokry, ręce grabieją. Napoczęte drzewa czekają na docięcie, niektóre na przeprowadzkę, trawnik uczy się pływać...
A ja dwie godziny przedwieczornego światła najchętniej przesypiam. Przynajmniej w cieple...
Założyłem wątek czekanie na wiosnę, ale nie zawiązałem czerwonej wstążeczki
Z tego, co piszecie, to wiosna krąży po kraju i szuka miejsca, gdzie osiąść. Na chwilę przycupnie, potem idzie dalej...
Nawet zdjęć się nie chce robić, bo światło słabe, grunt mokry, ręce grabieją. Napoczęte drzewa czekają na docięcie, niektóre na przeprowadzkę, trawnik uczy się pływać...
A ja dwie godziny przedwieczornego światła najchętniej przesypiam. Przynajmniej w cieple...
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Krzysiu masz rację wiosna bawi się z nami w kotka i myszkę wczoraj jak wstałam było paskudnie ,nie wiem czy minęło pół godziny i zrobiła się piękna pogoda .i była do godzin popołudniowych jak mąż w końcu zdecydował się iść do ogrodu robić mi ścieżki z kostek to zaczęło padać.A dziś od rana brzydko co chwile jakby chciało się przejaśnić ale za chwile znowu kropi deszcz ale godzinkę pomarzłam w ogrodzie .
Genia
Genia
- krzysztofkhn

Cd.
Krzysztofie ! Wielce Szanowni !
Wiosna jak każda kobieta zmienną jest i niezdecydowaną..... / napisał Coma95 /
... i to cała prawda.
No niech ona już przychodzi.
Pozdrawiam.
Wiosna jak każda kobieta zmienną jest i niezdecydowaną..... / napisał Coma95 /
... i to cała prawda.
No niech ona już przychodzi.
Pozdrawiam.
Serdecznie Pozdrawiam.
Krzysztof Khn.
Krzysztof Khn.
- krzysztofkhn

- bishop

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Kontakt:
Więc to słonko u Ciebie to też był fałszywy alarm?
U mnie dziś typowo marcowo - już chyba każda z możliwych pogód była. Oby na dwie ostatnie przed zmierzchem te ładniejsze przypadły
U mnie dziś typowo marcowo - już chyba każda z możliwych pogód była. Oby na dwie ostatnie przed zmierzchem te ładniejsze przypadły
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- krzysztofkhn

- Karo
- -Administrator Forum-.

- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Pozwolę sobie przytoczyć jeden z komentarzy umieszczony pod artykułem.bishop pisze:Wrocławianki, nie zgłaszacie się na komendę?
To tylko dowodzi
ze kobiety sa glupsze niz ustawa przewiduje!!!!! I nie ...
~podpis
2009-03-10 15:12:24
A w pierwszej chwili miałam tak dobre zdanie o nas...Polakach ,o naszej uczciwości
a potem wybuchnęłam śmiechem...siejąc się sama z siebie
- krzysztofkhn