Niech mają moc ....
Ogrodowy "niemowlak" Miiriam 2009r cz.1
- Miiriam
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moi mali " przyjaciele " nie próżnowali zimą
Zostawili nawet dowody swojej obecności - tak się rozpanoszyli, że nawet śladów nie zacierają
2081. Przy skarpie - moja jesienna rabatka

2082.

2083.

2084.

2085.

I tak mogłabym jeszcze dłuuuugo - ale ta bajka jest trochę nudna .. więc na tym koniec, resztę pozostawiam waszej wyobraźni
Zostawili nawet dowody swojej obecności - tak się rozpanoszyli, że nawet śladów nie zacierają
2081. Przy skarpie - moja jesienna rabatka

2082.

2083.

2084.

2085.

I tak mogłabym jeszcze dłuuuugo - ale ta bajka jest trochę nudna .. więc na tym koniec, resztę pozostawiam waszej wyobraźni
- Miiriam
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Lidko
Moje trzmieliny TERAZ też wyglądają dużo gorzej .. wiele ma całkiem ogołocone gałązki .. ale jeżeli tylko prztrwały - to nic to
Przeżyjemy, prawda ?
Dorotko
Czy rozmnażałaś kiścienie ? Czy są łatwe w uprawie ? - pytam praktyka - bo moje kupiłam jesienią .. i nie mam żadnych doświadczeń
I też jesteś z Małopolski
Moje trzmieliny TERAZ też wyglądają dużo gorzej .. wiele ma całkiem ogołocone gałązki .. ale jeżeli tylko prztrwały - to nic to
Dorotko
Serdecznie dziękuję za rozpoznanie - w sklepie kupiłam ją jako "ładną roślinkę", ponieważ kosztowała parę złotych zaryzykowałam - zimę prztrwała świetnie .. i cieszę się nią bardzoTa roślinka 2073 to też kiścień ale o barwnych liściach- też mam taką odmianę
Czy rozmnażałaś kiścienie ? Czy są łatwe w uprawie ? - pytam praktyka - bo moje kupiłam jesienią .. i nie mam żadnych doświadczeń
I też jesteś z Małopolski